fredag 19 juni 2009

Västvärldens farligaste vandringshistoria


Bild: Möllevångstorget i Malmö sommaren 2007, Hizbollah demonstrerar

Nicolai Sennels gör upp med tidens farligaste vandringshistoria: att integrationen går framåt.

"Som före detta psykolog i Köpenhamns kommun har det alltid varit en gåta för mig, att vänsterns och en rad borgerliga integrationsministrars ogrundade påstående om integrationens långsamma, men säkra framgång, lever i bästa välmående. Denna vandringshistoria har tyvärr fått samma sanningsvärde som ordspråket att tiden läker alla sår. För det gör ju tiden som bekant inte alltid: Efter långa gräl slutar det för många med skilsmässa, och efter ett övertygande antal trafikolyckor blir fatala vägkorsningar lyckligtvis nerlagda.

I verkligheten ...

Här är ett urval från verkligheten: LO och Rockwoolfonden är överens om att parallella invandrarsamhällen växer fram i en lång rad danska städer. Enligt Köpenhamns polis steg andelen invandrare bland unga brottslingar i huvudstaden med 20 procent under 2008. Andra generationens invandrare är nästan dubbelt så kriminella som generationen innan. Nationalbanken räknade förra året fram att en icke-västerländsk invandrare i genomsnitt kostar den danska staten 2 miljoner kronor enbart beroende på bristande deltagande på arbetsmarknaden. En Catinét-undersökning visade år 2006 att bara 14 procent av de här boende muslimerna känner sig som danskar och demokrater. Budgeten för socialt arbete i det oroliga Nørrebro rundar 220 miljoner kronor innan jul, och skattebetalarna har redan blivit varskodda om högre kostnader nästa år. Och en CEPOS-rapport nyligen dokumenterar att muslimer som är födda och uppfödda i Danmark, har precis lika mycket motstånd mot yttrandefrihet och demokrati, som muslimska invandrare som är födda och uppfödda i muslimska länder. Hm.

...
Vandringshistorien om att integrationen går lugnt och stadigt framåt, kan visa sig vara västvärldens mest farliga i sitt slag, så det är dags att vi gör upp med den. Integrationsoptimisterna har inte belägg för sina påståenden, men genom att framföra dem gör de sig skyldiga (på gränsen till det kriminella) till en sprängfarlig utveckling, där den enda fredliga lösningen kan bli att vi betalar dåligt integrerade invandrare för att utvandra."Läs också Monokulturs fenomenala analys av liberalisters och marxisters försök att bortförklara fakta. De är av samma deg därför att de anser människan för att vara rent homo economicus, och avvisar kultur som motivation för människans beteende.

1 kommentarer:

Knute sa...

Om muslimers bristande integration:

"Det har funnits ett antal undersökningar kring muslimernas attityder , och varje gång PC tolkar dessa som om att det saknas underlag för pararellsamhälle eller icke-muslimernas framtida förtryck. Allt detta är nonsens låt oss tänka om hur svaren till följande frågor bör>/b> vara :

1. Spöar du din fru ?
-> svaret måste vara 99-100 % nej

2. Använder du heroin ?
-> svaret måste vara 99-100 % nej

3. Kör du rattfull ?
-> svaret måste vara 99-100 % nej.

Med andra ord , i dessa gallupar kring muslimernas attityder frågeställningen är sådan , att allt annat än 99-100 % är skandal.

1. Vill du ha sharia ?
-> svaret måste vara 99-100 % nej , men typiskt bara 50-60 % svarar nej svaret måste vara 99-100 % nej , men hela 50 % svarar JA.

osv. osv."

Kommentar av Matti från Finland

http://snaphanen.dk/2009/06/17/jacob-machangama-og-elefanten-i-rummet/

Skicka en kommentar