torsdag 25 juni 2009

Sharia infiltrerar tyska domstolar

Återigen har en tysk domstol dömt med hänvisning till sharia (islamisk lag), som främst främjar kränkning av kvinnor, hat och våld.

Senast kontaktade Lisa, en tyska kvinna på 46 år och gift med en egyptier, polisen och sökte skydd för sig själv och sin 17-åriga dotter från angrepp från sin man. Magdi, Lisas make, hotade att döda deras dotter, som hade blivit våldtagen av en man. Magdi, en praktiserande muslim, anser att hans dotter begått "zena" (hor). Han berättade för sin fru att han hade alltid varit misstänksam mot sin dotter som hade haft en hemlig tyska pojkvän. Lisa sökte skilsmässa från sin man och begärde utvisning av honom.

Domaren, Matthias Rau, avgjorde vid en domstol i Hannover, Tyskland, (den 21 januari 2009) att Lisa var tvungen att vänta minst ett år innan hon var lagligen skild, och att hennes man inte kunde deporteras. "Han måste återuppfostras i hopp om att han kommer att avvisa den islamiska förståelsen av "zena", sade domaren.

I en intervju i tysk radio, NDR, den 18 Februari 2009, sade Rau: "Sharia likställer våldtäkt med äktenskapsbrott, zena, och offren - kvinnor - straffas ofta i stället för att lagföra brottslingarna och döma dem."

Läs vidare här (danska) eller här (engelska)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar