tisdag 2 juni 2009

Syna piratpartisterna i ställetDet finns likheter mellan Piratpartiets uppdykande just nu och Miljöpartiets en gång i tiden. Allt för många goda krafter lockas att hoppa på ett tåg som går ner i avgrundsvänstern. Den gången utmanövrerades det vettiga alternativet för missnöjda väljare, Ny Demokrati. Och nu när Sverigedemokraterna är på gång, har vänstern hittat "medborgarrätt på internet" som de tar sig an på samma resultatlösa sätt som de gjorde med "miljön".

Titta vad det blivit av Miljöpartiet, idel dumheter där miljön kommit i bakgrunden för den islamgröna "mångfalden". Mycket tyder på att multikultur också är Piratpartiets agenda. Om man skärskådar deras företrädare finns kopplingar både till syndikalister och våldsvänster.

EU:s övervakning av internet drabbar inte minst dissidenter, de som av de politiskt korrekta felaktigt kallas "extremhöger" (en beteckning som användes flitigt i Sovjetunionen). Om Piratpartiet verkligen menar allvar med sin kritik av övervakningssamhället borde de inte motarbeta invandringskritiker och islamkritiker, dvs Sverigedemokraterna.

Risken finns att vi kommer att få en evig sosseregering

2 kommentarer:

connely sa...

Samma sak kan sägas om alla partier som dykt upp - att de ännu inte lyckats med målet som ligger till grund för partiet.

Moderaterna vill ha en kapitalistisk republik som en federation med EU - har vi det? Nej.

Socialdemokraterna vill ha en socialistisk utopi med fungerande välfärd - har vi det? Nej.

Du har ju ingen poäng i ditt inlägg - Alla partier är mer eller mindre verkningslösa.. hittills har Piratpartiet lyckats bäst med sitt mål och det t.o.m. innan de är valda!

Knute sa...

Poängen återfinns i inlägget om du läser det en gång till.

Skicka en kommentar