onsdag 24 juni 2009

Religion som täckmantel

Naiva media och politiker bortförklarar gärna islams heliga krig. De avslöjade attentaten mot de svenska och norska ambassaderna i Islamabad har "inrikespolitiska motiv" säger svenska UD, som också meddelar att Sverige inte vill ge asyl på sin ambassad i Teheran till iranska demonstranter. Dessa är ju gud bevares kritiska till islam vilket ju inte är politiskt halal i Sverige. Samtidigt väller det in fundamentalistiska irakier och somalier. De politiska eliterna är inställda på kulturellt självmord.

Indien vägrar låta USA undersöka religionsfrihet, och de gör de helt rätt i. Efter president Obamas hyllning till islam i Kairo kan man inte vänta sig annat än att religionsfriheten som vanligt skulle användas som täckmantel för islamisering.

Glöm inte att Indien var ockuperat av islam i 800 år (liksom Spanien var det i 800 år och Balkanhalvön i 500 år). De vet vad det handlar om till skillnad från naiva västerlänningar. Muslimska terrorister som dödar civila i Kashmir och Indien, det är en urgammal historia. Fortfarande är en del av Indien ockuperad, nämligen Pakistan där Gandharariket låg, något som är utsuddat ur pakistaniernas medvetande och skolböcker.

Det finns stora skillnader i mentalitet, inte minst i fråga om medkänsla:

"När det sker en naturkatastrof i muslimska länder, som till exempel tsunamin i Indonesien eller jordbävningen i Kashmir, skyndar den kristna världen till från alla håll för att hjälpa, och det gör för övrigt resten av den civiliserade (läs: icke-muslimska) världen också. Indien erbjöd till exempel Pakistan hjälp efter jordbävningen i Kashmir och Israel erbjöd Iran hjälp efter jordbävningar där.

Men när det sker en naturkatastrof i den kristna världen, som t ex jordbävningen i Italien, då firar muslimerna det och ber Allah om mer av samma sort."

Kulturrelativism och mångkulturalism à la Obama möjliggör en grad av religionsfrihet som överstiger vad som behövs för personlig religionsfrihet och leder till bildandet av organisationer som syftar till att underminera europeiska sekulära och kristna värderingar.

Bild: gudinnan Saraswati

1 kommentarer:

Knute sa...

Terror mod skandinaviske mål afværget

Pakistaner anholdt med to ton sprængstof. De skulle være brugt til terrorangreb mod blandt andet den svenske og den norske ambassade i Islamabad.

http://www.berlingske.dk/article/20090624/verden/906240331/

Skicka en kommentar