torsdag 12 februari 2009

Etik och etikett

Extremisterna tar makten i Israel, utropar tidningar och TV upphetsat. Så är det inte alls, extremist är helt fel beteckning på högerpartierna. Men att de får den etiketten påklistrad är inte undra på efter årtionden av vänsterindoktrinering i Sverige.

Vänstern gömmer sig bakom argumentet att man ska skilja på kritik av Israel och antisemitism. Men i själva verket är det deras hat mot väst och deras konspirationsteorier om judarnas sammansvärjning som ligger bakom. Israel försvarar faktiskt den fria världen. Det kan man knappast säga att om vår tids politiker och journalister.

Ett exempel är de vänsterpartister som påstår att rättegången mot al-Aqsa i Malmö är "ett hot mot rättssäkerheten". De aktar sig för att berätta att al-Aqsa är namnet på den andra intifadan mot Israel som började år 2000, och som Hamas raketskjutande kan ses som en fortsättning på. Hur kan de vara säkra på att pengarna som samlas in går till barnsjukvård och inte till vapen? Hamas användning av barn som mänskliga sköldar ger en fingervisning om att vänsterns krokodiltårar inte är trovärdiga.

Folk som handlar i de arabiska butikerna i Malmö känner sig pressade att lägga en slant i al-Aqsas insamlingsbössor vid kassorna. Är det så alldeles säkert att de alla vill stödja Hamas?

Läs vidare om Israels val: blidka islamisterna eller inte?

2 kommentarer:

Anonym sa...

En polisanmälan mot Agnetha Hilding Qvarnström för Grovt förtal, Grovt tjänstefel, hets mot folkgrupp (muslimer, palestinier). Bristande objektivitet och KristDemokratisk fundamentalist är en solklar stämpel på AHQ.
Personer som AHQ tilläts att ohämmat bedriva kampanjer i tyskland under 40talet och uppenbarligen lider AHQ av samma problem som de personerna i det sk. tyska nazi rätsväsendet gjorde.
Tänk att svenska skattebetalare subventionerar denna flummiga åklagaren med lönebidrag på 1miljon kronor om året! FY FAN! Hon är en skam för KD, för Sverige, för aliansen och för svenskt rättsväsende.
Sparka omedelbart denna inkompetenta person och ställ henne i arbetslöshetskön. Pengarna staten sparar kan skickas till nödlidande i världen istället.

//WatchTower

Knute sa...

WatchTower, det är tvärtom så att åklagare Agnetha Hilding Qvarnström tillämpar de svenska lagar som finns för att vi ska kunna skydda vår frihet och demokrati mot terrorister.

Skicka en kommentar