fredag 20 februari 2009

Dhimmitude

Dhimmitude kallas det apartheidsystem i muslimska länder där icke-muslimer skall betala beskyddarpengar till muslimerna för att inte råka illa ut. En muslimsk man får gifta sig med en kvinna som är dhimmi, medan ett äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en dhimmi-man är förbjudet. Judiska och kristna religiösa byggnader får inte vara större och stiligare än muslimska religiösa byggnader.

Dhimmi kan översättas som quisling, sådana som den engelska regeringen som stoppade den islamkritiske holländske politikern Geert Wilders från att resa in i England, medan dussintals islamiska terrorister från Somalia samtidigt är på väg in i landet.

På nära håll kan vi studera dhimmifenomet i Malmö där en tennismatch mot Israel ska spelas för tomma läktare, och tiotusen muslimer och vänsterfolk (dhimmis) med sångaren Mikael Wiehe i spetsen ska demonstrera.

Malmös starke man Ilmar Reepalu nöjer sig inte med att matchen ska spelas utan publik. Han lägger sig i svensk utrikespolitik och menar att den inte borde spelas alls. Reepalu avslöjade sitt sanna jag i höstas då han var ute och demonstrerade tillsammans med vänsterterroristiska AFA. Han vill uppenbarligen bilda en allians mellan vänster och muslimer som ska kunna styra Malmö för eviga tider. Sådant är vanligt i många europeiska storstäder, till exempel styrs Europas huvudstad Bryssel av ett islamsocialistiskt parti lett av borgmästare Thielemans.

Så nu ska vi för tredje gången i år i Malmö få se hur vänstern och mediaetablissemanget deltar i demonstrationer där det viftas med hakkors och och ropas Heil. Framstående sossar låter sig fotograferas under Hamas- och Hizbollahflaggor. Det är inte längre politiskt korrekt att tycka att den enda demokratin i Mellanöstern ska få försvara sig.
Tidningars och TV:s historieskrivning om staten Israels uppkomst är reviderad så den ska rättfärdiga jihad. Akademiker som borde veta bättre ljuger skamlöst. Allt fler kvinnor kapslas in i tyg och förtrycks i Sverige, judar förföljs. Även kristna råkar illa ut. Vandalisering och misshandel. Lögner och skönmålningar.

Sossarna och de andra dhimmipartierna i Malmö briljerar med hat mot Israel för att få muslimska invandrares röster. Visst skulle det gå att ha publik vid matchen.
 
Det kanske ligger något i vad norska Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen säger om att minoriteter inte får bestämma samhällsutvecklingen: "Tillåter vi det så kan Oslo och andra norska städer närma sig läget i Malmö, där räddningspersonal inte vågar gå in i en del stadsdelar."

6 kommentarer:

KristjanT sa...

Terroriserat eller dödat oskyldiga barn har en av världens mest aggressiva och starkaste militärmakter, gjort.
De använde t o m vit fosfor som fastnade på huden och brände sig in mot benet.
Många av barnen upplevde outhärdliga smärtor och dog andra överlevde med svåra brännskador.
Verkar som vissa tycker att sådant ska man inte bry sig om.
Det gjorde man inte under Förintelsen, varför nu?
Tennisspelarna representerar denna aggressiva militärmakt.
Det är inte ofta som vanliga människor får möjlighet att visa sitt missnöje med utövandet av terror.
Nu har vi som vill protestera mot militärmakternas utövande av terror mot oskyldiga, möjligheten i Malmö.
Tyvärr finns det många som genom sin tystnad ger sitt stöd till terrorn.
Reepalus moraliska ställningstagande höjer Malmös ställning.

Knute sa...

KristjanT, så du ska sälla dig till våldspöbeln. Gamla övervintrade kommunister och deras disciplar samt alla invandrare från Mellanöstern som enligt Reepalu numera bestämmer i Malmö. Deras förmåga att skilja på judehat och kritik av Israel är obefintligt. Koranen hetsar likt Mein Kampf till folkmord.

En dag kommer det att gå upp för dig att du utnyttjats av onda krafter. Hamas för krig mot Israel och väst på Irans vägnar. Det är inte längre en lokal konflikt.

Israels reaktion på 7 års raketskjutande mot civila i Israel var mycket måttlig.

Om du jämför med de allierades bombningar under andra världskriget kanske du får ett perspektiv. Vad är ditt alternativ? Om inte Israel försvarar sig mot dem som inte accepterar att landet finns, vad tror du det leder till? Ett värre folkmord än de 300 civila som dog i Gaza, många av dem använda av mänskliga sköldar av Hamas.

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/JPArticle/ShowFull&cid=1233304788684

Knute sa...

Enligt folkrätten är det tillåtet att använda vit fosfor för att skapa rökridåer, men ämnet får inte användas i närheten av civila.

Syftet är att till exempel dölja truppförflyttningar.

Amnesty sade att FN:s hjälporgan Unrwas byggnad i Gaza besköts med tre granater preparerade med vit fosfor den 15 januari.

Orsaken var att missiler sköts från Unrwas kontor mot israeliska soldater.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/129445

Knute sa...

Araberna själva släpper in Israels tennisspelare.

http://ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/article1128570.ece

http://hodja.wordpress.com/2009/02/20/sa-er-det-helt-officielt/

Knute sa...

"Terrorn från Hamas har återupptagits. Södra Israel görs sakta men säkert obeboeligt. Svenska medier och fredsvänner håller knäpptyst.

Israel får lida i ensamhet över attackerna. Men när man till slut slår tillbaka finns svenska medier där med sin skoningslösa dom.

Hamas aktioner gör ännu en storskalig militär aktion fullständigt legitim och till slut nödvändig."

http://blogg.svansbo.se/2009/02/20/raketerna-faller-aterigen-over-israel/

Anonym sa...

----------------------------------------------
De som klagar på de norska uttalandet anser kanske att det faktum att räddningstjänsten måste vänta på polisen innan de går in i vissa områden i Sverige är ett tecken på att Sverige är bra på något sätt. De accepterar redan att det är så och nu tycker de att du skall acceptera det också. Om vi kallar det Dhimmitude eller ngt annat, visst, men det är det faktum att vissa tycker att det är så det skall vara som är problemet.
------------------------------------------------

Med "grumliga vatten" avses uttalanden som inte är balanserade nog att passa på DN debatt, den viktiga frågan såklart istället vilken verklighet som ligger bakom.

Som alla vet är problemet att de som tjänstgjort som "klart vatten" inte ens haft ambitionen att leva upp till sitt uppdrag utan istället struttat runt och kallat folk rasister till höger och vänster, sådär lite efter hur det känns just nu, det blir väl bra?

De som anser sig själva utgöra klart vatten får mycket gärna, istället för att peka finger mot sådant de ogillar just denna vecka, verkligen explicit formulera hur de tycker att de aktuella reella frågorna skall hanteras & lösas. De får gärna också vara synnerligen explicita när de lägger ut texten kring vad som är "god människosyn", hur denna omsätts i praktiken och var gränsen går mellan "rasist", rasist och helt vanlig svensk.

De får gärna svara på frågan om de själva är rasistiska, om alla är rasistiska och om alla nu är det, varför det är så dramatiskt när vissa andra än de själva är det. Om det är lika dramatiskt när alla är rasister och om alla är rasister, då skulle ju alla i samhället behöva avsättas hela tiden. Det är ju lite svårt.

De får gärna förklara var gränsen går mellan "att ta seden dit man kommer", "rasism", och "strukturellt förtryck".

Det kan ju inte vara så att dessa gränser är godtyckliga och därför är lämpliga för någon som godtyckligt vill peka finger lite sådär när det passar, eller?

Aha, det är en proceeeeess... och gränsen ändras hela tiden, men varför är det då så _fruktansvärt_ när någon säger något som var helt ok förra året men inte är det i år?

Nej, frågan är följande...:

Om politikerna anser att något är en polisiär fråga men polisen anser att det är politisk fråga, vad händer då?

På Newsmill är det någon som föreslår en ny myndighet som skall hantera när polisen säger något som kan uppfattas som kränkande av icke-svenskar.

Jag föreslår en ny myndighet som verkligen går till botten när vissa tycker att de krigar mot svenskarna genom att tex begå rån. Vem skyddar svenskarna mot västfientlighet och svenskfientlighet?

exempel?

Klart vi skall acceptera att ickesvenskar "krigar" mot oss i vårt eget land, eller?
http://tinyurl.com/ao3a2r

Vilks ritar en teckning - klart vi skall acceptera sådana här reaktioner, gött mos.
http://tinyurl.com/bcusqh

Eller skall vi inte acceptera det?

Erik

Skicka en kommentar