onsdag 7 mars 2012

Sharia: Den smygande paketlösningen

Den som jämför islamiska parallellsamhällen med "fiskarsamhällen på västkusten" är antingen dum eller infernalisk, men det finns faktiskt jurister som blir våta i ögonen och andra ställen vid tanken på att experimentera med ny och spännande "rättspluralism".

"Man kan nog redan vid det här laget slå fast att experimenten inte kommer att blockeras av vanlig borgerlig försiktighet, för en sådan existerar inte längre", skriver Snaphanen.

EU har tydligen bestämt att beteckningen för de vedervärdiga sharialagarna ska ändras till det tjusiga "juridisk pluralism". Nu är det bara att vänta på "experterna" i Sveriges television. De kommer garanterat att prata pluralism tills vi blivit ordentligt hjärntvättade och av rädsla för Expo inte längre vågar använda ordet sharia.

I fortsättningen är det nog bara politiskt korrekt när muslimer själva använder ordet sharia. Och det är okej om en muslim citerar Koranen, "död åt de otrogna", men om en icke-muslim gör det är han/hon förstås rasist.

Alla ska inte längre vara lika inför lagen - ursprung, etnicitet eller religion ska avgöra vilka ord och lagar och domstolar som ska användas. Först kommer bara delar av de otrognas lag att överleva, och snart har även resten gjort sitt. Då får vi dhimmi-status och lever alla enligt sharia.

Planerad förstöring av Europa?