torsdag 22 mars 2012

Bruger ZARA Tavistocke-metode?

I Sverge har de en “Lex Sara”, som skal beskytte de ældre mod overgreb på institutioner o.l., men efter at have set det svenske TV-program “Granskning” her til aften 21/3, bør de også få sig en “Lex Zara” til beskyttelse af personalet i det verdensomfattende spanske tøj-firma ZARA, som tilsyneladende styres med en hård hånd efter Tavistock-hjernevask-metoden.

Hjernevask-teknikker blev først brugt på amerikanske krigsfanger i Korea. Tavistock Instituttet med hovedkvartér i London udviklede teknikken. Instituttet beskæftiger sig med kulturvidenskab, økonomi, organisationsadfærd, politisk videnskab, psykoanalyse, psykologi og psykiatri.

De retningslinier, som deres profet, Sigmund Freud, fastlagde for at kontrollere mennesker, gjorde instituttet til verdens centrum for ideologi og rådgivning i forbindelse med oprettelse af organisationer.

Al tavistock-hjernevask har ét eneste mål: At nedbryde den enkeltes sjælelige styrke og gøre ham hjælpeløs over for påvirkning og indoktrinering.

Enhver teknik, som egner sig til at nedbryde andre personers selvstændige tanker
bruges af tavistock-udøverne til at kontrollere masserne, - til at gøre dem til ukritisk modellervoks. Man skulle snart høre om velfungerende mennesker, der på firmaers ”psykologkurser” brød totalt sammen.

Tavistocks stifter, Rees, blev første formand for WFHM, World Federation of Mental Health (den internationale Mentalhygiejnebevægelse). Han opfordrede til konstant propagandapres på universiteter, skoler, kirker, lægevidenskab og medicinstuderende, tjenestemænd og fagforeningsledere: ”Vi har gjort nyttige angreb på en række professioner. De 2 letteste af dem er naturligvis lærerprofessionen og kirken. De 2 sværeste er retsvidenskab og medicin. Hvis vi skal infiltrere andre menneskers erhverv og sociale tiltag, tror jeg, at vi må imitere de demokratifjendtlige og organisere en slags 5. kolonneaktivitet”.

Kilde: Gertrud Galsters bog “Femte Kolonne” (2. udgave side 184).