måndag 12 mars 2012

EUSSR:s despot Herman Van Rompuy skrattar hysteriskt när pengarna talar

Sveriges finansminister Anders Borg sa att det är viktigt att Ungern inte behandlas tuffare än andra, större länder med budgetunderskott.

Men inte kunde man man lita på det; när det kom till kritan röstade Borg och EU:s övriga finansministrar för att dra in stödet till Ungern. Spanien slapp däremot undan trots liknande problem med "budgetstrukturen". EU:s mer eller mindre maoistiska ledare Rompuy (bilden) och Barroso verkar hysa ett personligt färgat hat mot Ungerns konservativa regering.

Nu sviktar civilisationens sista bastion i Europa. EU:s pengar talar: Ungern ger upp och erkänner muhammedanism som sin religion. Skämt åsido, låt ungrarna behålla sin konstitution som fastslår att Ungern är ett kristet land. Det är där skon klämmer när svenska folkpartister gång på gång i debattartiklar hetsar mot Ungern.

De är otroligt dåligt informerade när de som svepskäl använder medialag och pensionering av domare. Den nya medialagen är mer demokratisk än den gamla kommunistiska som tillät regeringen att stoppa utgivning av tidningar. Domarna som får avgå, när pensionsåldern sänks till 62 år, tillsattes under den kommunistiska Kádár-regimen.

Det pratas om diskriminering av zigenare? Vadå? En zigenare som söker en utbildning kvoteras in direkt och får betald bostad och studiebidrag. Zigenarnas/romernas problem är fattigdom, inte diskriminering.

Nu ska Ungern testas i det socialist-liberal-gröna EU-maskineriet