onsdag 21 mars 2012

En hyllning till Spjutflickan

Gertrud har siden 1971 været min trofaste skjoldmø i kampen mod de nedbrydende kræfter i hjem, skole og samfund. Først mod maxisternes ”nye psykopolitiske doktrin”, hvis mål var ved infiltration at få magt på alle niveauer i kirke og samfund for ar omstyrte det bestående på kristendommen hvilende samfund. Den trængte ind via socialdemokratiets såkaldte trivselsprogram fra 1968, om hvilket hun som et orakel har viden og indsigt.

For egen regning har hun skrevet, kopieret og uddelt tusinder og atter tusinder af oplysende og advarende skrifter. Trofast og utrættelig havde hun en stand med oplysende materiale ved Glistrups møder rundt om i landet. I mange år havde Gertrud en telefonavis med nyheder hver uge.

I de senere år har hun en markant hjemmeside ”Spydpigen” imod Islams uhyggelige fremmarsh under ledelse af vore naive og blåøjede topfolk inden for politik og kirke. Trods sine 86 år er Gertrud fortsat trofast på kamppladsen med inspiration og skarpe indlæg. Enhver, som vil kæmpe med, bør læse hendes bog ”Femte kolonne”. Den er en guldgrube og øjenåbner for såvel begyndere som viderekomne om angrebet på især hjem og skole. Hør, hvad hun siger! Læs, hvad hun skriver!

Kommentar af Jørgen D. Grønbæk