söndag 5 september 2010

Obamas karta stämmer inte med terrängen

President Obama stöder bygget av en moské vid Ground Zero, bombkratern där World Trade Center låg, med argumentet "religionsfrihet". Borgmästare Bloomberg i New York talar om islamisters "yttrandefrihet".

Abstrakta principer om lika rättigheter som tilltalar liberaler. Att Ground Zero-moskéns imam ser den som en kommandocentral i kampen för islams världsherradöme, sådana konkreta tankegångar avfärdas som irrelevanta. Om kartan inte stämmer med terrängen, gäller kartan.

Tänk er att Franklin D. Roosevelt förklarat krig mot Tyskland och sedan lagt till att kriget skulle vara slut inom ett eller två år? Man skulle ha förlorat... läs vidare >>
10 kommentarer:

Harry Harrysson sa...

Varför har Obama aldrig uppmanat Saudierna till religionsfrihet om det var viktigt för honom?

Knute sa...

17, 21, 22, 20, det är antalet mordförsök utförda av araber på Västbanken under Maj, Juni, Juli och Augusti. Det visste du inte va – TT har visst glömt rapportera.

http://israelisverige.info/?p=1793

Anonym sa...

Sett från islamistiskt perspektiv är en moské vid Ground Zero ett segermonument, ett minnesmärke över islams framgång på slagfältet.

Anonym sa...

Knute: mordförsök mot vilka? judiska militanta bosättare, som gör detsamma fast på ockuperad mark?

ang moskén: det finns redan en moské i närheten, det finns även snabbmatsställen och det finns porrklubbar. antagligen även någon form av kyrka med tanke på landet vi snackar om.
den som är rädd för en moské nära ground zero har inte fattat varför 11 september ägde rum, och kommer tyvärr aldrig förstå världen. ledsen.

Anonym sa...

Varför ingen frågar Saudierna om religionsfrihet och rätten att bygga kyrka/synagoga i Mecka?

Där är det ju ingen "Ground Zero"...

Pinjata sa...

Religion är en styggelse men att peka ut islam för allehanda illdåd är aningens fegt. 9/11 var lika mycket islam som Irakkriget är pga kristendomen som förtrycket mot palestinier är pga judendomen.

Anonym sa...

Religion tilhorihet gradvis forsviner hvis den får frihet. Religion samhold våkser hvis noe undertrykker den. Se hva som har skjedd i Irak, Pakistan, Afghanistan

gäster sa...

M-politiker luddig om FN-trupp -- bojkotta moderaterna i Göteborg!

Abdirisak Waberi, moderat riksdagskandidat och islamist, önskar att trupperna i Afghanistan dras tillbaka.

http://magnusorerar.blogspot.com/2010/09/m-politiker-luddig-om-fn-trupp-bojkotta.html

Knute sa...

Får Moderaterna bidrag från Libyen, Iran och Saudiarabien?

http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/09/far-moderaterna-bidrag-fran-lybien-iran.html

Knute sa...

Moskeen som den foreslås skal åbnes i 2011, på selve dagen 11. september, 2001, en vederstyggelighed - en gennemført fornærmelse for ofrene for de tusinder af uskyldige der døde ved de muslimske fanatikeres, og troendes hånd, de fleste af fanatikerne fra Saudiarabien.

Dette er trods alt, det som jihad handler om. Underlæggelse af "vantro" uanset prisen. Den islamiske forpligtelse til at erobre og konvertere den ikke-troende vil aldrig ophøre. Det tydelige manifestation kan også kaldes, karakteriseres som Krigens Moskeer.

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/09/krigens-moskeer.html

Skicka en kommentar