fredag 3 september 2010

Vardagsterrorism och högmålsbrott

Det kriminella gänget Original Gangsters gillar inte SD:s valfilm och vill därför ”besöka” en framstående sverigedemokratisk politiker i Karlskrona.

Original Gangsters bildades 1993 i Göteborg. Deras verksamhet finansieras med hjälp av kriminell verksamhet som indrivning av skulder, utpressning och narkotika. Därtill kan de nu lägga till hedersbeteckningen Etablissemangets Stormtrupper.

Något är 'fishy' här. Vem har gett dessa fängelsekunder denna idé? Deras imam? Eller någon från vänsterpartierna? Ex-kommunisten Lars Ohly har ju indirekt uppmanat till våld mot sverigedemokraterna.

Alla partier utom Miljöpartiet och Vänsterpartiet är överens om hårdare straff för grova våldsbrott. Wetterstrand och Ohly ömmar mer för brottslingarna än för brottsoffren. "Visar man att man är på rätt väg, att man sköter sig, att man har chans att anpassa sig snabbare i samhället, då ska man inte i onödan sitta inlåst," säger Ohly.

Men utan ordentligt avskräckande straff blir samhället bara värre och värre. Med de rödgröna vid rodret kommer vi att få se mer våldsbrott och vardagsterrorism i Sverige.

Samt fler högmålsbrott, alltså våld mot politiker och politiska partier i syfte att omstörta vårt demokratiska statsskick...

läs mer >>

5 kommentarer:

Knute sa...

Tjuvarna ritade en äldre man i ansiktet med en spritpenna vid ett inbrott på ett äldreboende i Eslöv mitt på dagen.

Det var andra gången på en vecka som äldreboendet fått inbrott mitt på dagen. Vid det tidigare inbrottet stals en platt-tv.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.439137-inbrottstjuvar-fornedrade-aldre-man

Knute sa...

Äldreboendena har inte rätt att kolla upp vikarier i brottsregister som man har i skolorna. De mest skyddslösa i vårt samhälle har inget skydd i lagen.

juni våldtogs en 80-årig försvarslös dement kvinna av en 35-årig utländsk man, anställd som vårdare vid brottsplatsen Nacka Seniorboende.

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/03/anstalld-valdtog-dement-aldring-dottern-vill-andra-lagen/

Knute sa...

Okänd man försökte stjäla bebis i barnvagn

En kvinna, som var och handlade i Kupolens köpcentrum i Borlänge, fick se hur en man rullade iväg med den barnvagn som hennes 14 månader gamla dotter låg i.

När gärningsmannen märker att kvinnan upptäckt honom så släpper mannen taget om vagnen och springer ut ur köpcentrumet. Mamman beskriver mannen som mörkhyad, i 35 till 40-års åldern och klädd i jeans och en svart eller mörk jacka.

http://www.dt.se/nyheter/borlange/article734688.ece

Knute sa...

Brutalt åldringsrån i Göteborg mot en av våra sköra gamla:

"På Teleskopsgatan blir en dam i 75-årsåldern rånad av fem till sex unga män. Männen knuffar och sparkar kvinnan, innan de försvinner springande i riktning mot spårvagnshållplatsen i närheten och de får med sig en påse med bland annat en okänd summa pengar. Männen beskrivs vara i 16-årsåldern och mörkhyade. En av männen var klädd i en vit huvtröja, en annan hade svart jacka och en tredje hade en grå luvjacka."

Hjalbert sa...

I Landskrona körde en "skåning" från Bosnien på sin exfru så att hon dog. Enligt vittnen körde han över henne tre-fyra gånger.

De var formellt skilda (för bidragens skull) men bodde tillsammans. De hade ingen balkong i lägenheten som han kunde kasta henne ut henne ifrån, så han blev tvungen att använda bilen.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.438502-korde-ihjal-exfrun-anholls

Skicka en kommentar