onsdag 1 september 2010

Förneka, förvirra, föra bakom ljuset...

"Självfallet blir det fred i Mellanöstern om Israel bara gör som vänstern [Obama] säger. Al-Qaida försvinner, Iran får demokrati, irakierna slutar döda varandra, talibanerna går med i Amnesty International, jihad kommer att vara ett saga blott och mer i den dur. Tja, eller hur?" skriver den danska bloggen Veritas Universalis.

Hamas, som låg bakom ett terrordåd mot fyra civila israeler, har uppmanat till en stor fest i Gaza för att fira angreppet. En av de mördade var en gravid kvinna.

Är kriget i Irak verkligen över? Eller lurar Iran på att ta över i Irak nu när amerikanerna åker hem? Planerar islamiska republiken Iran att med hjälp av palestinska Hamas få igång ett storkrig mot Israel som förenar regionens muslimer?

Kanske inte amerikanarnas närvaro inte var så illa ändå. Irak är ett land med ungefär samma befolkningsstorlek som Venezuela. I Irak dödades 4.644 civila under 2009, i Venezuela mördades samma år 16.000 personer.

Nästa gång någon aningslös Bush-hatare säger att Irakkriget och Bush var ansvarig för USA:s underskott på 1500,000,000,000 dollar, visa honom (eller henne) detta diagram.3 kommentarer:

Magnus Johansson sa...

Det blir ingen som helst ordning i Mellanöstern innan den politiska och juridiska korruptionen i USA är uppklarad. Olaglige presidenten Obama och hela den korrupta eliten inom politik och rättsväsende måste bort. Det är en uppgift av gigantiska proportioner, men den måste genomföras, både för USA:s egen skull men också för hela världens.

Anonym sa...

ALLTSÅ du har ingen tillit för Palestiniernas och Israelernas vilja att leva i fred med varandra?

Då kanske du räknar med att alla "Palestinier" från Libanon... stannar kvar i Sverige, eller har jag fel?

Hur som helst kampen mot Islamiseringen är förlorat, räkna själv; http://www.youtube.com/watch?v=gx6UuGhLY5Q

Knute sa...

'Colonel Gaddafi was very polite and a funny man':

British actress invited to Islam conversion party described meeting with Libyan leader

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1307344/Colonel-Gaddafis-Islam-conversion-party-Clio-Evans-meeting-Libyan-leader.html

Skicka en kommentar