tisdag 28 september 2010

Reinfeldts partikamrat i riksdagen: Muslimska kvinnor får inte gifta sig med icke-muslimer

Så Reinfeldt tycker att det är rumsrent att denna kvinnorasist Waberi sitter i riksdagen, men inte att kvinnornas riddare Sverigedemokraterna gör det? Från Uriasposten:

Det saknas balans mellan kritik mot islam resp. mot kristendomen. Från Magnus Orerar:

Två småkillar pratar om fuck the police, suga min k*k, ska cutta dom osv. Med andra ord, det nya Sverige… Från Politiskt Inkorrekt:

Läs också: Reepalus selektiva gästfrihet


11 kommentarer:

Knute sa...

Fra en lignende fascinasjon for ghettoiserte muslimske samfunn har det utviklet seg et språk som er nyttig for å samle de misfornøyde. Man kan se det i den suksessen islamister som verver nye tilhengere har blant ikke-muslimske fengselsinnsatte. Man kan også se det på gjengnivå. Nesten hele bølgen av angrep på jøder som begynte i Frankrike i 2002, ble igangsatt av beurs (franske muslimer av nordafrikansk herkomst), men i mange tilfeller sluttet afrikanske og karibiske naboer av organisatorene seg til dem. Den muslimledede gjengen av over tjue «barbarer», som de selv kalte seg, som brukte syre, kniver og lightergass til å torturere den jødiske mobiltelefonselgeren Ilan Halimi til døde over tre uker i 2006, var en multikulturell miks av ferske innvandrere fra Afrika og Asia, foruten flere franskfødte minoritetsungdommer. Det som er i ferd med å utvikle seg minner om cujus regio ejus religio («Den som hersker, hans religion») på skalaer som fengselsavdelinger, gategjenger eller oppganger.

http://www.document.no/2010/09/caldwell_betraktninger_xxx.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag vill inte ha detta slödder vare sig integrerat eller assimilerat. Dom ska bara ut härifrån. Om fem år kan dessa pysar mycket väl vara mördare. Varför vänta, när man kan kasta ut dem redan nu och rädda liv?

Anonym sa...

Slödder är slödder, oavsett religion, ras eller nationell härkomst. Och slödder skall bekämpas. I vårt ordnade samhälle innebär det med alla till buds stående lagliga medel. Fram tills dess att de lagliga medlen inte förslår längre. Då har samhället upphört att vara ordnat. Och då, mina vänner, skall "handskarna" av och de verkligt effektiva metoderna fram. Varför? Jo, det är ett välkänt faktum att slödder bara förstår sitt eget språk. Ett universellt sådant, obundet av alla gränser. Våld!!!... Men, och det är ett stort men, vill vi ta konsekvensera av detta? För har man en gång släppt ut "anden ur flaskan", är det näst intill omöjligt att få tillbaka den igen. Så hur vi än gör, står vi där med ett i praktiken olösligt dilemma. Att vårt trygga folkhemssverige aldrig kommer tillbaka igen. Aldrig...

Men man kan alltid hoppas!/

Kurt

Knute sa...

Aftonbladet och Dagens Nyheter tycks nu ha lierat sig med samhällets absoluta bottenskikt i sin strävan att misskreditera Sverigedemokraterna. Bägge tidningarna refererar till det kriminella invandrargänget Original Gangsters (OG), vars sajt ”hänger ut” privatpersoner som sökt information om SD:s politik.

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/29/laderlasse-original-gangsters-och-aftonbladet/

Anonym sa...

När man hör och ser dessa personer som har en religion som började på 600-talet blir man mörkrädd. Deras profet var varken läs eller skrivkunnig och hur denna koran kokat ihop sina visioner och regler är ett mysterium. Allt i denna koran verkar för att trycka ned halva mänskligheten som består av kvinnor. Vill påpeka att jag anser likadant om det som står i bebeln men de är sagor som predikar godhet och inte ondhet som islam. Varför låter vi dem breda ut sig i vårt land??

Fick klart för mig att även ortodoxa judar är likadana. I Israel får numera inte kvinnor sitta framme i bussar utan längst bak.

Alla religioner verkar helt galna. Därför är jag ateist och förstår inte varför folk måste ha en religion.

Elsabeth

Anonym sa...

Väckelse-islamister passar inte in i ett uplyst samhälle men det gör inte sverigedemokrater som sett för många disneyfilmer heller. "kvinnornas riddare" haha.

Knute sa...

Absolut Montahue, sverigedemokrater räddar fagra kvinnor i nöd. Vilket annat parti vill hejda invandringen av våldtäktsmän? Och försvara judar, kristna, homosexuella och andra för islamister misshagliga grupper.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Någorlunda hövlig ton krävs för att få kommentarer publicerade.

Knute sa...

Att konstatera att vissa invandrargrupper är överrepresenterade i kriminalstatistiken är väl inget att hetsa upp sig över? De som är skötsamma behöver ju inte känna sig träffade. Men att det är dags att hejda invandringen från vissa länder är helt klart.

Anonym sa...

Jag säger bara: BRIST PÅ KUNSKAP HAHAHAHAH
Trycker Islam ner kvinnorna?
Är invandrare, muslimer våldtäktsmän?
Jag är själv muslim och tjej i 15 års ålderna och jag säger bara NI ÄR HEEEELT UTE OCH CYKLAR:)
NI blandar ju för fan in tradition med religion:O
Snacka om lågt!!!!!

Skicka en kommentar