fredag 17 september 2010

SD: Zlatan är svensk om han känner sig som svensk

De etablerade partierna tävlar om vem som lyckas kasta mest skit på Sverigedemokraterna. Att de påstås vara "främlingsfientliga" är bara en förevändning för att hålla dem utanför maktens korridorer. Men det är inte för att de inte gillar utlänningar som SD vill begränsa invandringen, det är för att säkra Sveriges framtida välstånd.

Som integrationsministern säger: ”Man kan välja att inte känna sig hemma”. Tur att Sabuni är svart, annars skulle hon beskyllas för "rasism" eftersom hon faktiskt säger samma sak som SD:s ledare Åkesson: "Den är svensk som ser sig som svensk".

Två påståenden som inte är ett dugg rasistiska eller främlingsfientliga, eller hur? De där begreppen har snart förlorat all innebörd och används bara för svärta ner meningsmotståndare när argumenten tryter.

Läs mer: Mörkläggning av överfallet på Federley - för att inte ge SD röster

Bilden hämtad här


35 kommentarer:

Piddemon sa...

Vad Sabuni säger är sant.

Det gör inte vad SD säger sant.

SD arbetar dygnet runt för att tvätta bort sin rasiststämpel. Men det går trögt. Det är ju en av nackdelarna med att bygga vidare på ett en gruppering som började som BSS. Nu är det visserligen mest BS kvar.

ConnyT sa...

Ja det är en svår balansgång SD har. Man har en städad framtoning men måste samtidigt se till att ge "dubbla budskap" så att man inte tappar rösterna från alla som är mer eller mindre öppet rasistiska... Inte helt lätt.

Många (absolut inte alla) av dom som röstar på SD förutsätter att SD:s retorik mest är en fasad för det man egentligen tänker och tycker. Trodde dom annat skulle dom överge partiet illa kvickt. Eller vad tror du?

Larsa sa...

Håller med Piddemon. Även om du klär upp en gris i snygga kläder, med smink och smycken...så är det fortfarande en gris. Tyvärr verkar många tro/tycka att det är deras nästa date.

Knute sa...

Varför inte läsa SD:s partiprogram och ta dem på orden i stället för att fantisera om dem.

Pappan sa...

Men Knute. Du vet väl bättre än så! Det är helt ointressant vad SD säger som sin egen politik. Vi som läser tidningar vet ju ändå att de är utklädda nazister, vad de än säger. de kan säga vad de vill, vi överröstar dem med vuvuzelen och konstaterar att de ljuger.

Inte.

Pappan

Piddemon sa...

Knute - är det valmanifestet vi ska läsa?

Vad är det med det? Det mesta är en massa mer eller mindre självklara och publikfriande löften. Det kan jag också skriva ihop tämligen omgående. Frågan är hur det är tänkt att genomföras i verkligheten.

Men vad döljer sig tex bakom orden: "Ett stopp för islamiseringen av det svenska samhället"?

Jag är knappast någon anhängare av islam - men ändå ger mig dessa ord onda aningar.

Eller: "Ett upprättande av en svensk kulturell kanon" - vem är kvalificerad att upprätta denna? Och vad är nästa steg med denna?

SD är fortfarande ett enfrågeparti. Begränsa invandringen, punkt slut. Sen är det mest publikfriande smink och bling-bling att de gamla ska få det bättre och bla bla. Herregud det är så genomskinligt! Kejsarens nya kläder ...

Knute sa...

Den muslimska folkvandringen till Europa är ingen oviktig fråga.

Se denna statistik:

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/09/landet-vi-arvde.html

Piddemon sa...

Ja fast vad SD inte verkar förstå är att med rätt möjligheter så blir dessa människor svenskar. På samma sätt som nya invandrare blir amerikaner i USA. Skit samma om dom tror på Allah, Tor, Jesus eller Mammon, så länge det inte påverkar någon annan. Det är just denna sista bit som vi måste säkra - att religion blir en avpolitiserad privatsak - och att den inte kan användas för att trycka ned tex kvinnor i familjen med.

Och visst finns mycket att kritisera i invandringspolitiken. Men SD är inte trovärdiga i den debatten, det är det som är grundproblemet som vi inte kommer förbi.

Knute sa...

Piddemon, försök sätta dig in i vad islam är för något. Ingenstans har muslimer integrerat sig i en icke-muslimsk kultur. Se exemplet Libanon och förfäras över Europas och Amerikas framtid. En demografisk katastrof väntar.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/09/landet-vi-arvde.html

ConnyT sa...

@Knute
Om dom nu inte kan integreras. Vad vill ni göra med dom muslimer som är här nu? Konkret? Se till att frysa ut dom från samhället så gott det går? Eller?

Piddemon sa...

Knute - det finns inte bara en islam. På samma sätt som det inte bara finns en kristendom.

Faktum är att den kristna kulturen fick många av sina bästa och mänskligaste inslag just från muslimer. Detta skedde under korstågstiden. Läs din historia så får du många spännande nya insikter som inte går att hitta i SD:s skrala skrifter hur mycket man än letar.

Fler moderata muslimer är vad världen behöver - och det är just vad våra muslimska invandrares barn i de allra flesta fall växer upp som.

Knute sa...

ConnyT, jag vet lika lite som någon annan hur det kommer att gå med integrationen. Samtliga sju riksdagspartier verkar uppgivna, möjligen har integrationsminister Sabuni några idéer. Sverige skulle behöva ett andrum, att ta emot 100.000 icke-västliga invandrare årligen gör det näst intill omöjligt för dem som redan är här att anpassa sig. I vissa städer och stadsdelar lever man precis som i arabländer.

Piddemon, det är inte sant att islam har bidragit till den kristna kulturen. Det var kristna araber som lyckades föra vidare det antika kulturarvet. Islam är fientlig mot vetenskap och erkänner bara Koranen som rättesnöre.

Knute sa...

På tal om moderata muslimer:

"För många handlar självklart om pengar och kanske att eftersom dom tycker att vi förtrycker muslimer så har dom rätt att leva på vår bekostnad. Ett slags skadestånd. Om man kan leva ett obekymmersamt liv här och sedan åka hem på semester titt som tätt och vi betalar notan så har dom fått det bästa av världar. Varför skulle dom då vilja flytta hem? Dom beter sig så här eftersom vi tillåter dom att göra det. Så fort vi sätter ner foten så kommer vi se strömmar av människor som åker tillbaka. Jihadtanken kanske finns hos vissa.

Att jag tog upp Huntingtons bok är p g a att jag tror att det avgörande, tills väst går samman, är hur de "moderata" muslimerna kommer hantera detta i framtiden då islamisterna har sin grogrund hos dessa. Då inget uppstår i ett vakuum så kan det vara intressant att veta hur dom resonerar om väst och hela problematiken. Know your enemy."

Kommentar av MS

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/09/kan-islam-anpassa-sig.html

Anonym sa...

Islam är inte en religion som de nya moderna kristendomen eller den moderna judendomen,eller andra religioner, Islam är en politisk vålds ideologi med inslag av religion som hjärn tvättar sina barn redan vid födelsen att full människor värde har endast muslimer,ock att alla muslimers plikt är att med alla medel bekämpa människor som inte erkänner Islam som den enda rätta tron.

khash sa...

Knutte, det är såna som du och dina andra kompisar i yttersta höger kanten som skall anpassa sig till såna som mig, kom tillbaka när du har byggt upp ett företag från ingenting som tio år senare anställer 130 personer och har en omsättning på 200 000 000 SEK, då skall vi snacka vem som skall anpassa sig till vem, och skit fullständig i om jag är moderat, ortodox eller fundamentalistiskt muslim, så länge mina och mitt företags skatte pengar bekostar dina barns skolgång, och din gamla mors pension

Knute sa...

Khashayar, jag befinner mig inte på någon yttersta högerkant, det gör däremot fundamentalistiska muslimer som inte gillar marknadsekonomi, demokrati och kvinnors deltagande i samhällslivet.

Piddemon sa...

Knute - att man i muslimska länder förvaltade och vidareutvecklade arvet från antiken medan vi var upptagna med religiös fanatism i medeltidens Europa - är en viktig lärdom.

Naturligtvis har finns det mycket att lära sig från muslimska länder - och naturligtvis har vi lärt oss mycket från dem genom tiderna - att påstå något annat är bara att visa hur okunnig man själv är. (Därmed inte sagt att allt eller ens det mesta är bra där i dagsläget).

Knute sa...

Det antika arvet förmedlades genom kyrkan och klostren, det var så den västerländska civilisationen överlevde. Det är en myt att de klassiska texterna försvann från Europa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Carolingian_Renaissance

En bra sammanfattning är boken "How the Catholic Church Built Western Civilization" av Thomas Woods.

Knute sa...

Erövringen av Nordafrika och hela fälttåget norrut, som hindrades av Karl Martell år 732, är inte ohistoriskt. Ohistoriskt är det däremot att de attackerande araberna var muslimer. Det var de inte! Det var monofysitiska kristna. Detta har många konsekvenser, inte minst för förståelsen av araberna i Spanien. Katedralen i Sevilla till exempel blev inte skapad som en moské, som vi kan läsa i "Resan går till Andalusien." Det var från början skapad som en arabisk kyrka. Sedan blev den en kort övergång till moskén, innan den igen blev kyrka. Ja, det fanns ingen muslimsk arkitektur innan den nionde århundradet. För alla kända moskéer var l själva verket kyrkor!

Den nye islam-forskning

Piddemon sa...

Det är en mycket tveksam källa du hänvisar till. Jag köper inte att alla andra har fel och att en handfull djupt antiislamska marginella källor skulle sitta inne med sanningen.

För övrigt andas det desperation och fanatism.

Är det så svårt att vara stor nog att erkänna att islam har åstadkommit även positiva saker?

Att förneka det är bara att diskvalificera sig som en seriös part i debatten och kampen mot militant islamism, kvinnoförnedrande islamism och all slags fanatisk islamism.

Trovärdighetsproblemet kvarstår. Är det då så konstigt att SD kallas rasister? Det handlar möjligen om annat språkbruk än rena öppna rasistiska fraser i offentligheten - men denna oförmåga och ovilja att nyansera den komplexa verkligheten är pinsam och tragisk och visar att SD:s grumliga ursprung i nynazismen är mycket närvarande också i dag.

Knute sa...

Tveksam källa!? Även om jag skulle komma med en vetenskaplig källförteckning skulle du inte bry dig Piddemon, för du ser rasistiska spöken överallt.

Piddemon sa...

Knute - det stämmer inte. Jag ser det rasistiska spöket hos SD. Inte överallt.

Jag skulle vidare vara jätteintresserad av en vetenskaplig källförteckning. Men sen gäller det att läsa källorna rätt och inte dra huvudlösa slutsatser. Och där tror jag att SD straffar ut sig själv.

Knute sa...

Även om du inte gillar SD behöver du väl inte som Jan Guillou ändra historien till islams fördel?

Ända sedan Gijå gick med i Palestinarörelsen på 1960-talet har han varit riddaren som kämpar för arabernas goda rykte. Det märks att hans böcker och filmer har haft effekt, för frågar du vem som helst: Vad vet du om araberna på medeltiden? så nog sjutton får du svaret att de var ädla och kultiverade till skillnad mot oss här i Norden.

Det där är en falsk myt. Det indiska decimalsystemet och de kinesiska uppfinningarna (papperet t ex) kom till Europa via araberna men i övrigt är arabernas roll som kulturförmedlare till Europa överskattad. Framstegen från antikens greker och romare levde främst kvar i spridda små kloster, de flesta och viktigaste manuskripten räddades faktiskt genom klostren.

Den muslimska världen kom aldrig på någon tidpunkt till samma nivå som Europa. År 1000 fanns det fler kvarnar i England än i hela den muslimska världen. Känns mönstret igen? Under de senaste 20 åren anmäldes i arabvärlden endast 370 patent. Jämför med Sydkorea, där skapades 16 000 patent.

I själva verket innebar arabernas erövringar från år 630 och framåt en enorm kulturförstörelse, för att inte tala om alla människor som fick sätta livet till. När islam svepte fram över Mellanöstern och Nordafrika dödades tiotals miljoner kristna. Detta var orsaken till korstågen; inte USA-imperialismen som Guillou & Co verkar inbilla sig i sina mest svagsinta stunder.

Det var helt enkelt så att Europa var hotat, Påven insåg det och gick till motattack. Det första korståget anlände år 1099 till Jerusalem. Ett viktigt år för Guillou, det är nämligen då historien börjar för honom, vad som hände innan har han inte brytt sig om att ta reda på.

Om vi inte hade haft korstågen, skulle vi vara muslimer i dag i stället för upplysta kristna. Men Guillou och "sextioåttorna" jobbar ihärdigt på att rätta till detta historiens misstag. De resonerar som förre ministern Orback: "Och så ska vi vara snälla mot muslimerna för då blir dom snälla mot oss när dom tar över."

Piddemon sa...

Knute - det är en sådan spridning på dina påståenden att jag har svårt att bemöta allt - men jag kan för protokollets skull säga att jag inte har läst Guillous böcker - och endast sett början av den första filmen (som jag tyckte var ganska pinsam.) Och visst var Orback en stor tönt.

Att ta antalet väderkvarnar som intäkt för civilisationsgrad är missvisande, då de olika ekonomierna troligen såg olika ut inte minst beroende på geografiska olikheter.

Det stämmer dock att den europeiska medeltiden inte alltid var så mörk och oupplyst som oftast framhålls.

Men varifrån har vi fått tex vårt siffersystem? Från de arabiska länderna. I denna artikel http://en.wikipedia.org/wiki/Science_in_medieval_Islam kan du läsa om alla de fantastiska bidrag de arabiska länderna har gett vår kultur. Läs till exempel om de första allmänna sjukhusen, biblioteken och universiteten.

Det är bara att erkänna att de arabiska, eller om man så vill, islamska staterna har fött fram en högkultur - som också vår kultur har gagnats av historiskt. Liksom "deras" kulturer har inspirerats av och gagnats av "våra" kulturer.

Det är inte det samma som att säga att man gillar vad som händer där i dag - eller att man vill att Sverige ska bli ett muslimskt land.

Jag tycker att det finns mycket i islam som vi måste bli mycket mer vaksamma på. Jag ser att det finns ett växande hot där. Jag ser att det är allvar nu.

Men jag vet också att det farligaste av allt är att klumpa ihop människor, länder och religioner och säga att allt är ont med dessa, och har alltid varit det, och kommer alltid att vara det.

För då har man ingen trovärdighet - och kan själv inte heller längre påverka världen i en god riktning.

LP sa...

@Piddemon

Du får gärna räkna upp några positiva saker som åstadkommits tack vare den islamska läran, både historiskt och sådant som händer idag.

Jag är övertygad om att du kan komma på några exempel du tycker är bra, men kom ihåg - de skall vara en följd av den islamska läran och inte vägas ut av negativa saker som står i direkt koppling till islam.
Tex kan man knappast anföra exemplet att muslimska kvinnor föder många barn tack vare islam (om man nu tycker att överbefolkning är positivt, men det är nog en annan fråga), eftersom detta samtidigt beror på ett extremt förtryck mot kvinnor som finns inbyggt i just islam.

Piddemon sa...

LP - märkliga exempel du ger - men visst.

Jag postade tidigare ett inlägg med exempel som allmänna bibliotek, sjukhus och universitet - men den publicerades aldrig här.

Kanske mitt inlägg klassades som hets mot minoritetsfolkgruppen SD, jag vet inte.

Piddemon sa...

Tack Knute / LP - länken jag postade förra gången till en artikel om uppfinningar från den islamska världen var:
http://en.wikipedia.org/wiki/Inventions_in_medieval_Islam

Visserligen bara en artikel på Wikipedia - men det finns ju en källförteckning till den så den bör vara hyfsat korrekt.

Jag erkänner villigt problemen i islam och vill bekämpa dem. Varför kan du då inte ens erkänna att islam även historiskt sett har åstadkommit positiva saker? Det behöver ju inte betyda att islam är övervägande bra - men visar åtminstone att en SD-anhängare inte är helt bipolär i sin verklighetsuppfattning - och inte fanatiskt antiislamsk bara för sakens skull.

Knute sa...

"Dagens islamska skriftlärda bygger sitt offensiva tänkande på tankar som Abu Ala Al-Mawardi utvecklade på grundval av Koranen för tusen år sedan. Världen delades in Islams Hus och Krigets Hus. Islams Hus befinner sig i ständigt krig med resten av världen och detta krig avbryts bara av tillfälliga taktiska överenskommelser."

http://www.contra.nu/c055prov.html

Sanningen om Islam, om man läser den initierade texten på länken, visar att den muslimska mittfåran (mainstream Islam) är betydligt mer krigisk och intolerant än vad vi vill eller törs föreställa oss.

Men det är klart - av ren okunnighet har EU sedan tidigt 70-tal verkat för muslimsk massinvandring till Europa i utbyte mot ökat inflytande i Mellanöstern och billigare olja.

Det så kallade Eurabia-projektet, eller Euro-Arabiska Dialogen.

Nu sitter vi där med skägget i brevlådan, på en kruttunna.

http://telegrafvagen.blogspot.com/

Piddemon sa...

Knute - nog är du medveten om att det inte bara finns en grupp islamska trolärda. Djupa meningsskiljaktigheter skiljer dem åt - och nog ligger de mer i krig med varandra än med icke-muslimer.

Du fortsätter att hänvisa till länkar med utrerat innehåll och avsaknad av vetenskapliga källor.

Det håller inte för att övertyga kritiskt tänkande människor. Jag köper varken SD:s eller andra ytterlighetspartiers retorik för den delen - då fanatism och oresonlighet och okunnighet skiner igenom.

SD är inte vägen fram för att komma till rätta med problemen i vårt land, inom islam och i världen.

Vad du pratar om är en av SD hemmalagad "uslam" - vilket gör att ni skjuter förbi målet och därför endast ökar farorna.

Lycka till med kampen mot ert uslam och väderkvarnarna!

Anonym sa...

Om ni tror att era liv blir bättre för att det bor färre människor med utländsk bakgrund eller med Islam som religion i Sverige har ni fel. Om ni vill må bra och leva de liv ni drömmer om så är det era egna liv ni måste förändra. Skyll inte era misslyckande på Isalm eller muslimer. Unga människors misslyckande beror på en svag stat som inte tar hand om sina medborgare och inte ger alla samma rättigheter och grundtrygghet. Vi behöver ett Sverige med lägre arbetslöshet och mer framtidstro. Gå med i etablerade partier och hjälp Sverige på fötter om ni vill ha ett bättre Sverige där klassklyftor minskar och avundsjukan inte gror. Det är kapitalisterna som skor sig på arbetarna som är problemet inte grannen från Långtbortistan. Sara MP, Vi gillar olika!

Knute sa...

Sara MP, det du säger att som att säga till våldtagna kvinnor att de inte skall bli förvånade när de går omkring i utmanande kläder! Varför dessa odemokratiska protester mot att SD får sitta i riksdagen? Grön och röd ungdom går runt och misshandlar och knivskär folk som de misstänker vara sverigedemokrater! I ditt parti finns en islamist som riksdagsman, Mehmet Kaplan, det är mycket värre. Din propaganda är värdig Goebbels.

LP sa...

@Sara MP

Jag är helt övertygad om att mitt liv (som faktiskt är ganska bra även om jag knappast kan kallas "ung") kommer att bli bättre om invandringen dels minskar, och dels tar sig en annan form.

Jag är lika övertygad om att om man gjort andra val då det gällde invandringspolitiken redan för 30 år sedan, skulle alla, även invandrarnas, liv vara bättre här i Sverige. Förmodligen skulle folks liv vara bättre på en del andra håll än i Sverige också. Detta eftersom om vi bara hade satsat en tiondel av vad invandringen kostat (och nu talar jag bara om "kostar" i monetära medel), på hjälp och vettiga investeringar (och med "vettiga investeringar" menar jag såklart inte den typ av kapitalförstörande aktiviteter SIDA sysslar med) i länder och områden utanför Sverige, skulle detta kunna ha kommit miljontals människor till nytta på ett mera konstruktivt sätt.

Islam är ett problem, punkt slut. Det går inte att snacka bort att islam är en antidemokratisk totalitär ideologi, och det är bara tack vare tur, motstånd och det uns av vett som alla människor trots allt hyser innerst inne, som vi ännu sluppit se den fulla potentialen av denna lära.
Därför skall vi göra allt som är möjligt för att hindra att islam sprider sig. Det mest uppenbara är att hindra att muslimer flyttar hit.

Vi behöver framtidstro och arbete! Just det, bra sagt!
Hejda då masinvandringen och skapa andrum för att lösa problemen så alla svenskar kan få uppleva framtidstro och arbete.
Klassklyftorna minskar inte genom att arbetarnas löner konfiskeras med hjälp av världens högsta skatter. Höginkomsttagarna klarar sig alltid och det går aldrig någon verklig nöd på dem såvida man inte inför kommunism av sovjetisk modell, men det är kanske det du vill? Arbetarklassen och i viss mån medelklassen får ta den värsta smällen av den huvudlösa invandrings- och bidragspolitiken.
Är du svensk så se till att göra vad du kan för att ditt land skall blomstra ekonomiskt och i förlängningen kulturellt. Är du inte svensk skall du hålla en låg profil med dina åsikter och respektera ditt värdfolk så länge du är gäst hos oss. Jag jobbar, betalar skatt och avlar barn, mer hinner jag inte (förutom att blogga lite ibland).

LP sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LP sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LP sa...

Ett lästips om svenskhet och segregation:

http://www.friatider.se/jan-helin-etnisk-separatism-inte-sa-upprorande

Citat:

"Varför hyllar journalister mångkultur i tjänsten, samtidigt som de rent privat är vita separatister? Den frågan fick Aftonbladets Jan Helin, själv bosatt i det vita bostadsområdet Äppelviken i Bromma, på sin blogg i veckan. Nu svarar Jan Helin sina läsare.

Det är när bloggläsaren Leif, som bor i ett invandrartätt område, erbjuder Jan Helin att byta bostad med honom som den 43-årige chefredaktören förklarar varför han själv föredrar att inte bo bland invandrare:

Hej Leif. Jag bor i ett villaområde [Äppelviken i Bromma, Fria Tiders anmärkning] som är lika homogent som de enklaver du beskriver. Vi hålls ihop av att vi jobbar mycket, lägger sjuka pengar på bilar och resor, har fina trädgårdar som vi inte hinner sköta och kan varenda avsnitt av Solsidan. Det är vanligt i hela världen att människor som är lika vill bo nära varandra. Och ofta är det saker som jobb och intressen som gör att man gillar varandra. En del gillar bara de som är av samma etnicitet som en själv. Jag är inte så upprörd över det. Jag är upprörd över de som menar att just deras svenskhet måste gälla för alla. Så menar till exempel Sverigedemokraterna. Därför gillar jag olika.

Frågan är bara hur fler ska få råd att utöva herr Helins vita separatism. Att bo, ursäkta uttrycket, blattefritt idag har ju blivit något av en klassfråga. Inte ens den som köper en bostadsrätt i Södertälje kan känna sig säker. Rätt vad det är shoppar socialkontoret grannens sexrummare och inhyser en somalisk jättefamilj. Det enda säkra kortet är att göra som Jan, och bo i Äppelviken, där inte ens socialkontoren har råd att förstöra de boende svenskarnas vardag."

Artikeln är skriver av Widar Nord och finns publicerad på Fria Tider 2010-09-25

http://www.friatider.se/jan-helin-etnisk-separatism-inte-sa-upprorande


Mycket bra ledare av Nord!
Den uttrycker på ett träffsäkert sätt något mycket viktigt. Helins resonmang liknar de sk liberalernas, de som jag föredrar att kalla tokliberaler eller kamikazeliberaler. Det är en teoretisk form av liberalism där man så länge det går att hålla vattentäta skott mot konsekvenserna av sin ideologi, inte kan förstå eller förställa sig att det är något som är fel med de egna idéerna.
Oftast är det pengar som gör att man kan skydda sig, och då det gäller bostadsmarknaden, i synnerhet i storstadsregionerna, är det ganska mycket pengar som skall till för att man skall kunna köpa sig fri från mångkulturalismen i vardagen och hemmiljön. Man kan sedan sätta sig i sin säkra Volvokombi á 300.000 kr med 67 airbags, bältessträckare, backsensor, abs, ass, cccp, "miljömotor" (fri parkering i innerstaden), etc etc och köra in till de pittoreska områden typ Möllan i Malmö som eventuellt kan växa upp tack vare invandringen. När det skymmer, och gatorna blir osäkra, packar man in de små lintottarna i Volvon och åker hem till sin lilla etniskt rena förort och sätter sig vid datorn och skriver en svavelosande artikel mot de förbannade Sverigedemokraterna som är på väg att störta vårt land i fördärvet.

Skicka en kommentar