torsdag 9 september 2010

Stalin, Obama, Cloward och Piven

Lilli Severin skriver om mysig mångkultur - härska genom att splittra:

"Vad är egentligen syftet med den svenska multikulturella agendan? Har beslutsfattarna verkligen en naiv övertro på att all världens kulturer kan samsas i Sverige, när konceptet inte fungerar någon annanstans i världen? Ren hybris! Eller värre:

I en artikel från 1966 hävdar Cloward och Piven att de härskande klasserna använder välfärd för att försvaga de fattiga. Genom att tillhandahålla ett socialt skyddsnät släcker de rika upprorets eldar.

Fattiga människor kan bara avancera när resten av samhället är rädda för dem. Hellre än att blidka de fattiga med bidrag från staten bör aktivister arbeta för att sabotera och förstöra välfärdssystemet; välfärdsstatens kollaps skulle antända en politisk och ekonomisk kris som skulle skaka nationen, fattiga människor skulle revoltera, först då skulle resten av samhället acceptera deras krav."

- - -
Är det så president Obama och hans aktivister arbetar? Genom att överbelasta välfärdssystemet och höja statsskulden dramatiskt får man systemet att kollapsa och så kan proletariatet kan införa sin efterlängtade utopiska diktatur... läs vidare:

Låt er inte luras av hans inkompetens

1 kommentarer:

Knute sa...

Invandring ger inte tillväxt. Sverigedemokraterna borde förklara för svenska väljare att den grupp som kommer att drabbas hårdast, om det inte lyckas att avbalansera invandringen så framtidens pensioner kan finansieras, är fattiga, äldre invandrare.

Kommentar 8. sep 10 kl. 11:24

http://blogs.jp.dk/frontalt/2010/09/08/den-svenske-tidslomme/

Skicka en kommentar