lördag 18 september 2010

Valkampen en miljardteater för att undvika verkliga förändringar

En stor del av de flyktinginvandrare och deras anhöriga som kommer till Sverige är inte kvalificerade för den svenska arbetsmarknaden och kommer aldrig att bidra med några skatteintäkter. Det var länge sedan det behövdes jordbruksarbetare och industriarbetare i vårt land. Numera krävs det ofta högskoleutbildning.

När de rödgröna skyller nedskärningarna i välfärden på den borgerliga regeringen tar de således gruvligt fel. Den enda möjligheten för att få reda på hur många hundra miljarder invandringen kostar är att SD kommer in i riksdagen och får möjlighet att använda Riksdagens utredningstjänst som servar riksdagsmännen med fakta.

Läs om arbetslösheten och bostadsbristen i Malmö i invandringens spår, här >>

2 kommentarer:

Knute sa...

Titeln till inlägget är lånat av http://snaphanen.dk/

Knute sa...

"En passlös ”flykting” från Iran kan när som helst använda sitt svenska RD för att åka till Turkiet, ett semesterland. Väl där kan hon plocka fram sitt iranska pass och åka hem till Iran för att förlänga passet och träffa sina anhöriga som hotat att hedersmörda henne, vilket ju var anledningen till att hon beviljades flyktingstatus i Sverige. Och sedan kan hon åka med sitt iranska pass tillbaka till Turkiet, plocka fram det svenska resedokumentet med instämplat PUT och åka till Sverige igen.
Det finns också hur många ”eritreaner” som helst som efter att de beviljats PUT, reser hem till sitt hemland (som är Etiopien, inte Eritrea), med svenska FP eller RD , för att där förlänga sina etiopiska pass. Som de ju inte hade, eftersom de var eritreaner…"

http://meritwager.wordpress.com/2010/09/18/om-sanningen-inte-ar-pk-sa-kan-man-val-anda-inte-latsas-som-om-den-inte-finns/

Skicka en kommentar