söndag 26 september 2010

Sverige är ett av de mest extrema exemplen på mångkulturell fanatism...


... ett land som bytt ut sin, en gång allmänt beundrade liberala tolerans, mot en nästan vansinnigt intolerant diktatur. Miljöpartiet har ju Mehmet Kaplan som var med på Ship to Gaza och moderaterna vill förstås inte vara sämre. Den nyvalde moderate riksdagsledamoten Abdirizak Waberi anser bland annat att att kvinnor som inte följer de muslimska klädreglerna skapar “oro” i samhället.

Reinfeldts partikamrat: "Muslimska kvinnor får inte gifta sig icke-muslimer". Så Reinfeldt tycker att det är rumsrent att denne kvinnorasist Waberi sitter i riksdagen men inte att kvinnornas riddare Sverigedemokraterna gör det?

Också de andra partierna tävlar om att vara islamiskt politiskt korrekta...

läs vidare >>

7 kommentarer:

Anonym sa...

I t ex Frankrike så utvisar man zigenare och inför slöjförbud.I USA har man under många år krävt ett inträdesprov på nyanlänt folk.I delar av Mellanöstern är Kristna kyrkor totalförbjudna mm mm.Men lilla Sverige ska ju som vanligt utmålas som värsting.Ganska patetiskt att det har blivit fult att värna om sitt hemland. :)

Pelle

Anonym sa...

Då går tidningen och letar åt de mest rasistiska personerna och invandrare på köpet för kommentar,
nu måste vidtagas åtgärder mot tidningsrasismn

Frejdig sa...

Kan tilläggas att Israelerna skjuter människor för att de argumenterar emot en stat som grundar sin legitimitet på en gammal text som de tar som intäkt för att annektera ett område vid Medelhavet.
Mångkultur? Nej, en kultur, för nationen, den enda nationen.
Med den logiken borde Scientologerna "finna" en text nedskriven idag, men som berättats över generationerna sedan 20000 år som talar om att åt Scientologerna är jorden given och att därmed är världens alla länder en del av staten Scientologiland. Scientologiland kräver härmed sin berättigade tribut av varje nation.
Med knasiga idéer kan man motivera allt. Om man TROR på det tillräckligt hårt. TRO som INDOKTRINERAS stenhårt sedan barnsben.

Knute sa...

Frejdig:

Israelerna "skjuter" inte människor utan anledning. Tvärtom borde staten Israel vara ett föredöme för oss; för dem är inte nation ett fult ord. Våra makthavare uppmuntrar folkvandringen till Europa därför att den gör att de sitter säkrare i sadeln. De vet att det är svårt att besegra ett enat folk, därför splittrar de oss.

För övrigt är din historieskrivning bristfällig, det har alltid bott judar i Israel.

Tharand sa...

Jag tycker att Mehmet Kaplan är en bra politiker och att han var med på Ship to Gaza stärker honom i mina ögon. Vad moderaterna sysslar med kommenterar jag inte...

Anonym sa...

Knute,
Det är ingen som bestrider att det alltid bott judar i Israel (Judea, Samarien och Gallileen) poängen är väl att det inte BARA bott judar där...

Anonym sa...

Diskriminering o översitteri över flickor o kvinnor är inget kultur. Muslimska män är väldigt osäkra på sin attraktionskraft o manlighet eftersom de måste tvinga o kontrollera kvinnor som de gör. En riktig karl behöver inte tvinga kvinnor, kvinnorna väljer honom helt frivilligt. Är han bra nog behöver hon inte vara otrogen heller.

Skicka en kommentar