torsdag 9 september 2010

Att Miljöpartiet liksom Vänsterpartiet har en profet...

... vars namn som börjar på M kommer nog som en chock för de flesta. Så köp inte halalgrisen i säcken, rösta inte på miljöpartiet. Deras "miljötänk" är bara pynt som de själva knappt tar på allvar:

Miljöpartiet vill att att kärnkraften i Sverige ska avvecklas snabbt med början omedelbart. Också fossilanvändningen för värme och el ska avvecklas.

Ganska verklighetsfrämmande, nej partiets gröna färg har mindre med ekologism och miljöreligion att göra än med en annan stridbar religion.

Miljöpartiet är poppis bland ungdomar. Men när vårt land byter namn till Swedistan kommer de att bittert ångra sig.

Nu inför valet går Miljöpartiet i stora annonser till angrepp mot "den heterosexuelle, västerländske mannen". En logisk kullerbytta som inte fäster något som helst avseende vid att deras omhuldade minoritet förtrycker sina kvinnor.

Ett av argumenten för att islam nekades status som erkänd religion i Italien var att islam tillåter en man att ha fyra fruar. Miljöpartiet vill tillåta så kallade polyamorösa äktenskap, anledningen är islams polygami. Strategin är klar inför maktövertagandet, alla legala hinder ska undanröjas. Det finns faktiskt ledande företrädare för Miljöpartiet som är islamister...

läs vidare: Halalgris i säcken

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack! Det värmer att se att det finns fler än undertecknad som gärna skulle vilja se en halalslaktad gris uppkörd i Wetterstrands gigantiska stadsdel.

Fredrik R

Anonym sa...

Min Stora feta fråga är:VAD HAR NI EMOT MUSLIMER?
L.L

Knute sa...

Svar: dagens datum elfte september!

"En nyttig påminnelse om extrema muslimers vansinnesdåd. Ett ännu mer deprimerande, ständigt konstaterande är att vanliga muslimer inte protesterar och ställer till ett jävla liv om detta. Islam måste moderniseras, annars kommer det att gå åt h-lvete."

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/09/091101.html#comments

Skicka en kommentar