lördag 18 september 2010

Glömde läkaren sin yrkesetik?Europol: vänstern långt mer extrem än högern

Ja, hade verkligen SD-politikern i Malmö själv skurit in ett hakkors i sin panna? Och hittat på att det var arabisktalande AFA-folk som gjorde det? Faktum är att han har blivit överfallen av sådana tidigare. Och varför väntade den där rättsläkaren i Lund till dagen före valdagen att komma med sitt "avslöjande"?

"Det luktar smutskastningskampanj lång väg och det är isåfall det grövsta jag sett eller hört om i detta land," skriver Kent Ekeroth

- - -
Judiska Centralrådet förfäras över hur de muslimska och romska minoriteterna behandlas i Europa. I sin artikel nämner de dock inte att islamister är mycket aktiva vad gäller hatbrott och terrorism, se diagrammet ovan.

Det som borde bekymra judiska centralrådet är fusionen mellan vänstern och islam, och floran av antisionistiska och antisemitiska konspirationsteorier i stort sett alla politiska läger, utom hos Sverigedemokraterna. Dessa har nämligen fattat att Israel är kanariefågeln som varnar för giftiga gaser i kolgruvan, och om den slutar sjunga då är vi alla illa ute.

Centerpolitikern Federley som blev överfallen och misshandlad i Stockholm är öppet homosexuell, men motivet till dådet kan likaväl ha varit att han är stor Israelvän...

Läs vidare >>

9 kommentarer:

Fredrik sa...

...och varför väntade David von Arnold Antoni med att anmäla, det av honom det så kallade överfallet från mars tills för en vecka sedan!?

Harry H sa...

Det är väl inget konstigt avslöjande när hakkorset är spegelvänt i pannan på honom.
Sånt som händer när man är SD:are och står framför spegeln och skär in ett hakkors i pannan, AFA däremot har koll på hur de skulle ha sett ut.

Anonym sa...

Om det nu censur och självvåld är ett effektivt sätt att framföra sin politik på, så undrar jag varför övriga partier inte ägnar sig åt denna effektiva typ av valkampanj.

SD får min röst imorgon! Ser fram emot att se Åkesson framföra SD´s politik oregissrad och ocensurerad!

//Fredrik

Knute sa...

I valrörelsen har INGET riksdagsparti har tagit upp invandringen, asylpolitiken, brottsligheten. Inte ens jobbskapandet har de talat om med något större allvar.

http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/09/vidrig-journalistik-fran-desperata.html

Mattias Lind sa...

Förra gången han blev anfallen var efter ett liknande möte, mitt på ljusa dagen, i centrum... utan ett enda vittne. Det är inte första gången det ljugs om sådana hära incidenter.

Anonym sa...

Normalt sett kan man lita på ett rättsläkarintyg. Det har dock förekommit att rättsläkare medvetet har skrivit felaktiga intyg(styckmordsfallet Da Costa)av personliga skäl.
När det gäller von Arnold vet vi inte vad det står i intyget. Vi har bara Sydsvenskans uppgifter från oidentifierade poliser .n så länge. Vad gäller polischefers allmänna trovärdighet vill jag påminna om Kapten Klänning.
De här uppgifterna borde de ha varit kända sedan i måndags. Den enda anledningen jag kan komma på till att de kommer ut lördagen innan valdagen torde vara att det är för sent att dementera dem.

Detta följer samma mönster som avslöjanden om en spritlangande SD-politiker pch en påstådd SD-misshandel. Dessa händelser har varit kända av journalister sedan i somras, men för att inte förstöra nyhetsvärdet har man sparat dem till nu.

Detta agerande, hot, våld och nu senast en hacker-attack mot SDs hemsida borde få folk att tänka till. Även omni inte delar SDs åsikter helt och hållet, rösta på dem i alla fall. Nästa val kan det vara försent för demokratin

Anonym sa...

Underläkaren: hörde väl till den utvalda skara som fått ekonomiskt bidrag från hr Reinfeldt.

Hakkorsets påstådda spegelvändning: alla AFA-medlemmar är troligen inte intresserade av att förfölja just högerextremister. De har en helt annan agenda och infiltrerar den här typen av våldsextremister för att hindra åsikter av den typ som Sverigedemokraterna har. Därför är de sannolikt inte så noga med hakkors. "Skamligt" nog måste jag erkänna att jag själv inte har en aning om hur ett hakkors ska vändas. Två hit och två dit brukar bli resultatet när jag någon gång försökt rita ett.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det tog några dagar men den där elaka koden verkar vara borta nu, gudskelov!

Johnny sa...

I stället för att kritisera Europa kan judarna ägna sig åt att kritisera hur muslimska och kristna araber behandlas av Israel i Gaza och på Västbanken.

Det är också jätteviktigt att Israel blir ett mångkulturellt och mångreligöst land samt tar in stora mängder flyktingar från Somalia, Irak och Afghanistan samt tar emot miljontals kineser som flyr kommunismen. Så att Israel kan bli en riktig smältdegel.

Skicka en kommentar