onsdag 1 september 2010

Tycka-synd-om-syndromet

Anledningen till att det "daltas" med utlänningarna som "flyr" till Sverige är att det inte finns jobb till dem. Socialstaten kan ju inte lämna dem vind för våg.

Så var det inte förr, jag minns ett gäng greker som jobbade på ett bageri, de hade fått jobb dagen efter de kommit till Sverige. Inga myndigheter behövde bekymra sig om deras boende eller språkkunskaper, det fixade de själva.

Det är paradoxalt att massinvandringen satte igång samtidigt som industrisamhället försvann. Politikerna bär förstås yttersta ansvaret för denna idioti, där alla tävlar om att vara godast och släppa in flest flyktingar och deras anhöriga.

Makthavarna borde dra i invandringsbromsen och koncentrera sig på dem som redan kommit. Men det verkar nästan omöjligt, godhetsviruset är smittsamt, cirka 95 procent av befolkningen är drabbad av detta virus som yttrar sig som en rosa bubbla runt tankeverksamheten. Detta nedslående faktum kommer som vanligt att avslöjas vid riksdagsvalet om ett par veckor.

Att Sverige lever i en rosa bubbla, det har Samuel Älgemalm fått erfara. Han är född i Iran som Mohammed Ebrahim Gharachorloo, och sedan valet 2006 är han kommunfullmäktigeledamot i Växjö för Sverigedemokraterna.

Självfallet vet han vad islam är för en hemsk ideologi, eftersom han förmodligen har fått känna av den på bara skinnet, och därför skräder han inte orden. Men i Sverige ska man vara så förtvivlat fin i kanten, här inbillar man sig att islam är en folkgrupp och att kritik av islam således är hets mot folkgrupp. Älgemalm är därför ombedd av partiet att inte yttra sig förrän valet är över.

Även flyktingar från de forna kommuniststaterna har haft liknande erfarenheter av den politiskt korrekta finkänslighetens härjningar. Samtliga riksdagspartier är i varierande grad vänstervridna och infiltrerade av overklighetens folk. De borde prova att bosätta sig ett tag i Nordkorea eller Iran...

läs vidare: Välfärdsbubblor2 kommentarer:

Knute sa...

"Sverige är unikt bland EU-länder när det gäller att slå blå dunster (eller vilken färg de nu har) i ögonen på folk. Men folk har numera tillgång också till bloggar och till utländska medier och kan börja bilda sig egna uppfattningar. Folk är inte dumma, allt fler inser och förstår att de är grundlurade av tidigare nämnda journalister, politiker och aktörer inom asyl-, migrations- och integrationsindustrin."

http://meritwager.wordpress.com/2010/09/01/nar-ska-ocksa-svenska-medier-borja-rapportera-allsidigt-och-korrekt-om-asyl-och-migrationsfragor/

Anonym sa...

Ska vi verkligen behöva KVOTERA in en kvinna som stadsminister??
Statsminister Mona Muslim!

Skicka en kommentar