lördag 25 september 2010

Mordförsök på SD-politiker i Göteborg

Att socialdemokraterna blivit suicidaldemokrater beror inte bara på Mona Sahlin, partiorganet Aftonbladet har också stor skuld till att sossarna har övergivit all vett och sans i invandringspolitiken. Nu finns ingen återvändo för dem, deras kärnväljare är inte längre svenska arbetare utan bidragsberoende invandrare från den islamiska världen.

Ett tiotal personer med arabiskt ursprung försökte mörda en SD-politiker i stadsdelen Hjällbo i Göteborg. Han knivskars flera gånger och fick höra att han borde lämna Sverigedemokraterna.

I veckan efter valet blev också en man knivskuren på Södermalm i Stockholm. Angriparna trodde att han tillhörde Sverigedemokraterna.

Det är suicidaldemokratiska Aftonbladets infantila idiotkampanj "Vi gillar olika" som hetsat fram detta, en kampanj som sjupartiets samtliga partiledare nedvärderat sig till att delta i. Statsminister Reinfeldt om tortyren av en sverigedemokrat i Malmö:

"Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer."

Det är som att säga till våldtagna kvinnor att de inte skall bli förvånade när de går omkring i utmanande kläder... inte att undra på att "ungdomar" går runt och misshandlar och knivskär folk som protest mot att SD får sitta i riksdagen...

Läs också: Pöbelväldet på gatorna får eldunderstöd av media

6 kommentarer:

Anonym sa...

Etablissemangets definition på rasism = hur många flyktingar/invandrare man förespråkar att ta emot per år. Jag skulle med den definitionen kunna starta ett parti och förespråka 500 000 per år och kalla alla andra partier för rasister och främlingsfientliga. Skulle Jan Helin hjälpa mig att tala om för hela Sverige att övriga partier skulle vara invandringsfientliga då? Skulle han hjälpa mig att piska upp stämningen och hatet mot alla andra partier då? /Johnny

Anonym sa...

De som misshandlade politikern i Göteborg är inte Araber de var Syrianer som tycker inte om att en av de ska kandidera för SD

Jacobssons tankar sa...

Det är sådana där som ska tas under beaktande om de verkligen ska få vara var. Men Muhammed, han som kör bussen på julafton, eller Hussein som server pizza/kebab kan få vara kvar. Eller?

Berit sa...

Anonym 9:02,
Syrien kallas för Syrian Arab Republic och dess befolkning är till 90% araber. Men vilket land flåbusarna egentligen kom ifrån är väl inte så viktigt. Det är vad de gjorde och deras attityd som visar vilken typ av människor de är.
Befolkningen i Syrien: Sunnimuslimer 74% ,andra muslimer 16%, kristna 10%..

Du har rätt Guds Basun, det är verkligen "sådana där" som ska tas i beaktande

miklos sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Miklos, kom inte dragande med psykiatriska diagnoser som man gjorde i Sovjet! Att avsky muslimskt och kommunistiskt våld mot ett demokratiskt parti är inte en sjukdom, utan ett tecken på att man är vid sina sinnens fulla bruk.

Skicka en kommentar