tisdag 29 december 2009

Visas inte på Sveriges television

Förutom att de förföljs och mördas, lever kristna under eländiga och fruktansvärda förhållanden i muslimskt dominerade områden:Tips Hodja

2 kommentarer:

Isidor the Firestarter sa...

Äntligen,jag är så trött på KV makt över SVT.Inget jävla Ville Valle Viktor eller Kapten Zoom.Che G.???Yassir A???När skaLL DOM VISA DETTA INSLAG???????Hur kan man påverka detta SVT att visa detta inslag.
The Firestarter

Anonym sa...

Detta kommer inte att visas så länge den svenska journalistkåren mest består av vänsterindoktrinerade hysteria-sekulära halvblinda och vänskapskorrupta personer som endast springer i flock. Numera har vi en kader av okunniga och halvlitterata personer som tillsammans med Alexander bards "skandal-lista" med hemliga medlemmar utgör en perverterad yrkesgrupp, som lever i symbios med samma personer de borde granska hårt.

Är det någon i befolkningen som riktigt känner att de kan lita på medierna.

Vi borde ha en äkta mediagranskande myndighet.
Vi hade en som numera lagts ned av politikerna, nämligen SPF=Styrelsen för Psykologiskt Försvar.
De avslöjade många oegentligheter och påtalade detta för myndigheter samt redaktioner samt media-ägare. De hade kunskapen, viljan, redskapen och 60 års vetenskapligt förankrad kunskap som inte gick att motsäga, av endast "tyckande" som numera är förhärskande.

Inge VET nåt längre, alla bara TYCKER eller TROR. Detta har nog den lilla makteliten inom svenska kyrkan tagit till sig till fullo. I synnerhet som de tror att de, detta fåtal makthungriga, är representativa för alla medlemmar, vilka de icke alls är.

Många är de av svenska kyrkans undersökningar, som man skrämda mörkat undan och gömt, för att den san ning som man trodde på inte alls stämmer med den äkta sanningen som verkligen ÄR gällande. Jag vet för jag har suttit och läst dessa internt gömda undersökningar.

Vet ni om att endast 0.0004 % av svenska kyrkans medlemmar,stödjer homosexuella giftermål INOM svenska kyrkan. Och enligt RFSL:s egna undersökningar visats sig att det är endast 18-40 personer / år som tänker genomgå detta. Att jämföra med 35000 - 46000 personer/år av normala äktenhskap genom Helig Vigselakt i kyrkan.

NI ÄR ALLA LURADE av lögnen !

"Sanningen skall befria eder"

Gunnar

Skicka en kommentar