söndag 13 december 2009

Kamptränade klimatsvindlare i Hopenhagen

Bild: Ja, eko-fascister skulle mycket väl kunna regera världen, om vi lät dem!

Propagandamaskinen gick på högvarv under klimatkonferensen i Köpenhamn, med tusentals höjdare i limousiner och privata jetplan, samt oräkneliga kamptränade eko-fascistiska fotsoldater:

"Jag trodde aldrig att jag skulle få se detta under min livstid. Senast ungdomar politiserade och indoktrinerade av staten här i Köpenhamn bröt upp ett möte för sina motståndare genom att upprepat ropa ut meningslösa slagord var under den nazistiska ockupationen av Danmark under andra världskriget."

Men nu kommer sanningen fram: Socialister/statister/ kollektivister kan aldrig vara ärliga om sina planer utan måste alltid ljuga och dölja sina avsikter bakom floskler som, "det är ju för barnen eller isbjörnarna eller sandflugorna eller...." Om de öppet förklarade sina avsikter skulle få rättskaffens människor köpa deras planer... läs mer >>

4 kommentarer:

Unknown sa...

Att upprätta världsfred!

http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/12/13/att-uppratta-varldsfred/

Magnus A sa...

Tack för länk. Nu önskar väl iofs inte eko-zombierna att utrota en folkgrupp (om inte människor; följden av deras önskan är ju även lidande och död), men demokratikänslan får de väl inte med dagens flum i skola och universitet, där civilt motstånd -- för progressiva åsikter mot andra åsikter -- nog ses som obligatoriskt. Ni är en ovanligt väl kompletterande bloggduo, du och Berit! Alltid intressant.

Knute sa...

Tack för uppskattningen, Magnus!

En kättares notiser under pågående klimatväckelse - är det du som ligger bakom denna viktiga blogg?

http://klimathot-gameover.blogspot.com/

Anonym sa...

Det var bra att den danska polisen reagerade så beslutsamt. Kanske var det synd om en och annan aningslös som råkade befinna sig bland de svartklädda, men man ansvarar ju själv för vilket sällskap man väljer.
Nu hoppas jag att den svenska riksdagen kan stifta liknande pöbellagar så att militanta demonstranter inte kan gömma sig i ett moln av sk snälla demonstranter. Om polisen arresterar hela gruppen kommer snart de snälla att välja ett annat sällskap och det tjänar vi alla på. När så sker kanske Reclaim the Streets inte kan förstöra en del av Malmö och djurrättsaktivister kanske inte kan hota folk och förstöra affärer.

Skicka en kommentar