torsdag 3 december 2009

Schweiz säkrar Europas heder


Äntligen kan vi kanske se någon hejd i Europa på islams kvinnoförtyck:

”Två dagar efter den omvälvande folkomröstningen i Schweiz då 57,5 procent av befolkningen röstade för att förbjuda minaretbyggen, driver det högerpopulistiska SVP-partiet på ytterligare i sin kampanj mot islam. Högst på agendan står slöjförbud på offentliga platser. Dessutom vill partiet ha hårdare lagar mot tvångsäktenskap och kvinnlig omskärelse – företeelser som partiet hävdar är muslimska problem. Man vill också stoppa dispens från simlektioner för muslimska elever.”

Mer i SvD:
Minaretbeslut i Schweiz kan följas av slöjförbud

Svenska Dagbladet är mycket välkommen att läsa denna blogg och bilda sig en uppfattning om hedern som den muslimska kvinnan måste leva under eftersom mannen och allah sätter normerna, och också vet att bestraffa kvinnan för den omoral hon besitter. De punkter som schweiziska SVP-partiet tar upp kan man härleda direkt till islam och islams syn på kvinnan, så vari ligger svårigheten för SvD att förstå varför man vill sätta stopp för islamiseringen av Schweiz?(Karikatur: Wiedenroth)
Das eurabische Theater, Politically Incorrect

2 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Kommer FN och NATO nu för att knuffa ut Schweiz från balkongen för att säkra hedern?

From Sweden with Grief sa...

Ja, det var en väldigt bra symbolik och förmodligen ja. Men Schweiz är ett så starkt land att jag tror det blir svårt.

Läste också på bloggen Politically Incorrect igår att någon, oklart vem, hade hopp till Europadomstolen för mänskliga rättigheter att riva upp detta beslut, men där säger man att de måste ta hänsyn till Schweiz och att man måste gå genom de vanliga rättsliga kanalerna innan man kan ens fundera på EU-domstolen. Och Schweiz är inte heller med i EU så....
Fortsättning lär följa!

Skicka en kommentar