tisdag 1 december 2009

Svenska kyrkans attityd förödande för folkets förtroende

Varför folk begär utträde ur Svenska kyrkan? Om tio år kommer Svenska kyrkan ha förlorat en miljon medlemmar. Läs mer här >>

4 kommentarer:

Anneli sa...

ag gick ur svenska kyrkan efter beslutet om vigsel av homosexuella, någon måtta får det vara på slingerbultiga tolkningar av Guds Ord. Kan man säga att St Paulus inte begrep hur mycket dessa kan älska varandra trots att han var en bildad man som levde i en miljö där hmosexualitet var accepterad ( den grekiska och även delvis den romerska), då är man ute på synerligen hal o bräcklig is.

Sedan skall vi inte tala om hur äktenskapet mellan man och kvinna poängteras som en grundsten i livet i hela övriga Bibeln.

Jag är övertygad om att jag och mina vänner inte är de enda som lämnat skutan att segla i sin egen sjö.

Anonym sa...

Visst är det så, att de flesta jag mött och samtalat med har alla aansett att Svenska Kyrkan har skämt ut sig själv så till den milda grad, att man skäms för att sammankopplas med den.

Vedhuggning på/i högaltaret i S:t Jacobs kyrka i Stockholms förvirrade stift (nybildat 1942),
(det är vapenförbud i alla kyrkor)så att träflisorna stänkte på de skrämda besökarna.
En galen kvinna med yxa i handen som gick loss i kyrkan. Den kviunnliga prästen myste och skrattade och sade. "Ja vaddå....? blir ni rädda får ni väl gå ut härifrån" slut citat.

Alla dessa stolligheter som numera dras in i våra kära helgedomar, där vi söker skydd från den hemska världens alla obehag, skrämmer oss ut från kyrkorna där detta förekommer.

DET ÄR JU INTE KLOKT !!

Jag ringde polisen, journalister kom dit men då det var en stollepräst där som lugnade journalisterna så skrevs det inget om detta i pressen. Dock läckte det ut i alla fall. Polisen själ hade ragerat på detta rent privat och skrev en insändare om det. Vi andra som även var där avslöjade detta.

STOLLIGHETER OCH SNUSKPRÄSTER som tafsar på barn och kör upp sina manslemmar i andra mäns ändtarmar (ursäkta, jag försöker uttrycka det så skonsamt som möjligt)det är tidens melodi det.

Sodom o Gomorra känns aktuellt.

Nej LÅT OSS ALLA KASTA UT DESSA ISTÄLLET FÖR ATT ABDIKERA OCH ÖVERLÄMNA KYRKORNA TILL DESSA SNUSKPELLAR OCH SNUSKTANTER.

STÅ FASTA OCH RÄDDA SVENSKA KYRKAN !!

Anonym sa...

Ursäkta min nyss insända lilla sak saknade min signatur.

"broder Gunnar"

Kan ni lägga in den vore det vänligt.
"Stå fast i kyrkan"

Br. Gunnar

From Sweden with Grief sa...

Sant Gunnar, tidens melodi är inte mycket att lyssna på.
Hade de altaret att hugga ved på? I en gudstjänst eller?

Jag tänker samma sak Anneli, om Paulus. Kristendomens omsorg om barnets behov av trygghet och sina föräldrar är fantastisk. Såklart att man var fullt medveten om sexualitet på den tiden också, självklart!

Skicka en kommentar