tisdag 15 december 2009

KlimatskandalenScientific Fascism at Copenhagen:

Den kanske viktigaste frågan som måste ställas är varför så många forskare stöder idén om att människan orsakat den globala uppvärmningen, till den grad att vissa manipulerar uppgifterna? Mest troligt är det därför att deras finansiering främjar detta synsätt. Forskare arbetar med hjälp av statliga bidrag, som är förknippade med politiska villkor. Det är tänkbart att de flesta klimatrelaterade bidrag endast är tillgängliga för forskning som stöder idén om den av människan orsakade globala uppvärmningen.

Det är oroväckande att politiken driver vetenskaplig forskning, i stället för tvärtom. Vetenskapen förvisas till föga nytta annat än som ett politiskt verktyg som kan manipuleras för att motivera politiken. Sarah Palin sammanfattade det bäst, "policyn bör utgå från en sund vetenskap, inte politik." Till dess politiken kan avlägsnas från vetenskapen, kommer den globala uppvärmningens alarmister att fortsätta att skrämma folk till att tro på deras propaganda. Förhoppningsvis kommer kyligare huvuden kommer att segra denna vecka i Köpenhamn, och avvärja vetenskaplig fascism.

Med tanke på att USA släpper ut 20% av alla växthusgaser, mer än något annat land utom Kina, som inte kommer att godkänna några kraftiga nedskärningar, står USA inför att förlora mest på ett Köpenhamnsfördrag. Att enas om att drastiskt minska utsläppen av växthusgaser kommer att medföra stora förändringar för energi, transport och tillverkningsindustri. Energikostnaderna kommer att öka. Det kommer att kosta pengar och arbetstillfällen. USA kommer att bli mindre konkurrenskraftig ekonomiskt, eftersom många länder kommer att välja att inte följa avtalet. Fler amerikanska jobb kommer att flytta utomlands, speciellt till Indien och Kina som har angett att de inte kommer att följa några nya fördrag. USA och andra ekonomiskt rikare länder erbjuder sig att minska utsläppen med 8-12%. Men IPCC vill ha minskningar på 25-40%.

Läs mer om klimatskandalen här och om eko-fascismen här

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag tror att detta är ett led i att fullständigt ta över planeten.

EU:s president Von Rumphål talade ju om att vi idag har etablerat en världsregering med ny världsordning.

Det innebär att klimatfascister helt har tagit över världsordningen, och det är därför vi får se sådana märkliga saker som att forskningen politiseras och politikerna uppför sig som marionetter.

Läs mer på Demokratbloggen.

Anonym sa...

Ok grabbar, glöm inte att fodra foliehattarna nu när det blir vinter.

Anonym sa...

Dom får väl skylla sig själva då, är väl Asien o USA som påverkats mest av växthuseffekten...

Skicka en kommentar