onsdag 16 december 2009

Jesus 4 ShariaPå fredag, den 18 december, utmanar muslimerna i organisationen Islam 4 UK de kristna, men också judarna, i Storbritannien på debatt om Jesus-gestalten. Muslimer menar att Jesus ska komma tillbaka och bryta det polyteistiska tänkandet som de anser den treeniga kristna gudomen är, bryta sönder korset, och sätta världen under den muslimska lagen.

"Detta evenemang har bokats till 18 december 2009, exakt en vecka före juldagen och vi uppmanar härmed till alla kristna ledare i Storbritannien att träda fram och försvara sina anspråk på Jesus på denna speciella dag, om de verkligen tror att de besitter sanningen.

Du kommer också att bevittna flera artiklar som en förelöpare till denna händelse, som beskriver Jesu liv (frid vare med honom) och hans uppdrag, i ljuset av Koranen och Sunna. Faktiskt, som muslimer tror vi att Jesus var muslim, och dessutom att om han levde idag, skulle han förkasta den onda byråkratin och människotillverkade lagen och helhjärtat anamma den gudomliga lagen (sharia) som den siste budbäraren skickat till hela mänskligheten, Muhammad (saw)."

Jesus 4 Sharia, Logans Warning (f d Islam in Action)

Islam 4 UK hemsida


- Mohamed, mitt kungadöme är inte av denna världen...
- Men mitt är!!!

"Klipp från en kommentar på bloggen: "Sanningen om mohammed måste komma fram till vanliga svenskars kännedom. Massmördare, psykopat, krigsherre och pedofil. Vanliga svenskar tror att han var nån variant på Jesus, en man i skägg som vände andra kinden till. Hade mohammed mött Jesus så hade han (Jesus, min anm.) blivit av med huvudet på ett ögonblick!"

Läs också:
Den kristna julen utgör en religiös fara för den rättrogne muslimen, Pophöger vs kulturvänster

0 kommentarer:

Skicka en kommentar