måndag 8 september 2008

Bisarr konspirationsfestival i Malmö

John McCains spirituelle rådgivare, pastor Rod Parsley, har nu ett dödshot över sig från en islamisk jihadistgrupp. Anledningen är att han kritiserat islam.

Terrororganisationen al-Qaida tänker "om Allah vill" utrota Danmark från jordens yta. Anledningen är Jyllands-Postens teckningar av Muhammed.

Berit skriver: ”Logiken är: Islam är en fridens och kärlekens religion och säger man annat så ska man banne mig slås ihjäl.

Samma logik finner man när "fredsdemonstranter" är ute med sina plakat och stör ordningen vid politiska möten. Om man ber dem försvinna blir man nedslagen."

Vilket förklarar varför vänsterister blundar för jihad. Sådana här dödshot från islamister bortförklaras av svenska vänsterbloggare som israeliska konspirationer! Till och med Memri, webbplatsen som letar rätt på de hemska videos där palestinska Hamas indoktrinerar barn att döda judar, påstår de är en judisk konspiration! Den svenska vänstern är direkt farlig för vår civilisation.

Nu i dagarna ska 20.000 ”vänsteraktivister” träffas i
Malmö och i ren nazistil fantisera om judars och frimurares "globala sammansvärjning" samt ställa till med gatuvåld. De kallar sig Europeiska social(istisk)a forumet och har fått 2,5 miljoner kronor av den socialdemokratiskt styrda kommunen.

Under slagordet "deportationsfri" dag utlovas aktioner mot Migrationsverket, liksom demonstrationer mot
Nato, samt "spektakulära överraskningar".

Malmö blundar och gasar på

6 kommentarer:

Anonym sa...

För jävla synd att man inte kan vara där! Jag måste säga att du gjorde bra reklam för evenemanget.

Anonym sa...

Det är en festival som omhuldar nazistiska
gamla slagord som Sions Protokoll. Trots detta stöds den av av en rad av svenska riksorganisationer. Jag undrar om dessa haft en omröstning bland de medlemmar som de representerar.Det är svårt att tro att den svenska opinionen har fallit så lågt

Anonym sa...

Vadå? Ska konspirationsmupparna från vaken.se ha ett seminarium på ESF? Det är ju helt obegripligt!

De har ingenting på ett socialt forum att göra. Hoppas folk trashar deras seminarium.

Anonym sa...

Fast samtidigt så får man komma ihåg att arrangörsföreningen inte kan påverka programmet. Som helhet så ser ESF 08 jävligt intressant ut med många spännande och aktuella föredrag. Det ska bli väldigt lärorikt.

Knute sa...

Nicklas Eriksson, din kommentar är för dum. Jag hade väntat mig att du skulle ha tillbakavisat att socialister och vänster är judehatare. Som du formulerar dig är det i stället en bekräftelse.

Anonym sa...

För dum för dig, Knute?

Nej, jag är trött på att göra just det så därför skiter jag fullkomligt i det. Tyck att jag är judehatare om du vill. Kunde inte bry mig mindre.

Men du gjorde fortfarande bra reklam.

Skicka en kommentar