fredag 26 september 2008

Iran: dödsstraff för internetbrott, förolämpande av profeten, avfällighet...

Ny lag i Iran: Dödsstraff för alla som lämnar islam, även iranier utomlands!

"Om lagförslaget går igenom kommer alla kristna i Iran att hotas av dödsstraff, eftersom i princip alla är före detta muslimer. Lagen om avfällighet hotar också den religiösa minoriteten bahai, som är den största gruppen icke-muslimer i Iran," konstaterar Christan Solidarity Worldwide.
Dagen, Dagen

Det hjälper nog inte att hävda att det fanns en tid före islam då de flesta var kristna eller zoroaster. Överallt i Iran är förstörelsen av iranska antikviteter och minnesmärken i gång. En gång för alla ska all pre-islamisk kultur utplånas från iraniernas medvetande.

Irans galne och extremt farlige president Ahmadinejad tror att de sista tiderna är nära. Inför förvånade åhörare i FN:s generalförsamling uppmanade han Mahdi att återkomma snarast, alltså den tolvte imamen. Efteråt förklarade han att han i det ögonblicket fått en aura av ljus ovanför sitt huvud där han stod i talarstolen.

För närvarande har varken USA eller Israel några
planer att anfalla Iran. Med tanke på Ahmedinejads ord om att ”utplåna Israel från kartan” är däremot psykologisk krigföring nödvändig. Inte kan vi väl låta Iran sätta munkavle på oss medan de skaffar atombomber och sedan startar ett tredje världskrig?

En mer
ordagrann översättning gör inte någon större skillnad: "Regimen som ockuperar Jerusalem måste försvinna ur tiden." Faller Israels "regim" hotas judarna av folkmord. Det är ingen hemlighet att det är islamisternas mål.

Islamisterna använder sitt hat mot Israel och USA för att få sympatisörer. Västerlandet är försvarslöst om inte opinionen genomskådar detta. Se er omkring, har inte något förändrats under senare år? Visst känner du någon som på något sätt drabbats av den muslimska invandringen? Det har kommit in något hårt och okristligt i samhället. Missförstå mig inte när jag använder ordet okristligt, men islam är totalt väsensfrämmande för vår livsstil. Redan på 1200-talet lagstiftades i Sverige om kvinnofrid, vart har den tagit vägen? Inse att islams kulturarv ligger bakom.

Både lokalt och i storpolitiken är islam ett farligt tankevirus. Menar islamiska republiken Iran allvar när de säger att de ska krossa Israel? De verkar ju tro att det är nödvändigt att världen ska gå under för att Mahdin, deras efterlängtade frälsare, ska återvända till jorden.

Bevisbördan ligger hos dem som tror att Iran bluffar. Om det är en bluff så kan det visa sig att Ahmadinejad gör ett lika stort misstag som Saddam Hussein när han bluffade om sina massförstörelsevapen.

Därför önskar Iran atomvapen

Islamiska konferensen OIC deklarerade vid ett sammanträde i FN:s människorättsråd i december 2007 att deras medlemsländer inte erkänner alla människors rätt att byta religion. En rättighet som bland annat garanteras i artikel 18 av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna. De islamiska länderna vill via FN förbjuda "förtal av islam".

Förbud mot religionskritik

4 kommentarer:

Anonym sa...

Synd om dig som kan förfalska och ljöga på detta sätt!
Vad tror du att folk är så naiva att de ska tro på dig!
Bortkastat tid. Skammmmmmm för dig i hela dit liv.
Om det finns ett ställe i världen där finner man religionfrihet heter detta ställe IRAN!

Knute sa...

Anonym, du borde nog förklara på vilket sätt det finns religionsfrihet i Iran.

Anonym sa...

Vill för tydlighets skull påpeka att just den del som du citerar Dagen på har ändrats. Där står nu i stället:

"Det är främst de nyare, evangeliserande kyrkorna och samfunden som kommer att beröras av en kommande lag; det är där konvertiterna finns. De flesta kristna i landet tillhör dock så kallade historiska kyrkor, som den armeniska och assyriska."

Knute sa...

Hemskt.

- Under det här året har det redan skett många fler arresteringar av kristna än under hela 2007. Det är en tydlig, oroande trend. Vi är rädda att det sätt som parlamentet behandlar frågan om dödsstraff ska påverka domarna negativt. Vi vet att Basirat, Matin-Azad och Soodmand redan nu blir illa behandlade både psykiskt och fysiskt.

Skicka en kommentar