onsdag 3 september 2008

De gröna skojarna byter fot

Det svenska miljöpartiet "de gröna" har i alla år ägnat sig åt röstfiske genom att låtsas vara emot EU. Nu när det bränner till och Sverige genom Lissabonfördraget riskerar att upphöra vara en suverän stat, då byter de gröna skojarna fot och gillar läget.

När Lissabonfördraget är genomfört kommer Turkiet att bli medlem av EU och islams offensiv att öka farten. Vi bör inte glömma att Europaunionen under den förra muhammedkrisen vägrade att försvara Jyllands-Postens solklara rätt att trycka vad den vill. Danmark fick ensamt ta konfrontationen med den islamiska världen. EU är inget att hålla i handen, tvärtom, räcker man fram lillfingret tar det likt islam och hugger av hela handen.

På dagordningen står censur och självcensur och begränsning av tryckfriheten. Viljelösa politiker som tar ordet islam bokstavligt = underkastelse. Och bland dessa tillskyndare av muslimsk massinvandring står det svenska miljöpartiet i första ledet. I själva verket är
miljöpartiet EUs röst i Sverige.

I miljöpartiet har vi att göra med rutinerade extremister som kommit på att deras parti och islam har samma gröna färg. Miljöpartisterna Yvonne Ruwaida och riksdagsman Mehmet Kaplan vill hindra Säpo från att spana efter terrorister:

"Under en längre tidsperiod har enskilda muslimer med ursprung i Mellanöstern eller Somalia vittnat om hur Säpo konsekvent kartlagt och misstänkliggjort deras liv."

Ruwaida & Co. är knappast avvisande till EUs samarbete med arabländerna, det så kallade
Eurabia, eller till EUs enorma ekonomiska stöd till Palestina. Därför är det bara läpparnas bekännelse när hon påstår att hon är emot EU.

Ett exempel på EUs islamfjäsk är det senaste fallet med EG-domstolen, som vill tvinga Danmark att ändra sin lagstiftning för att underlätta anhöriginvandring från Mellanöstern och Afrika.

Lösningen på världens miljöproblem enligt Miljöpartiet:
0 kommentarer:

Skicka en kommentar