fredag 19 september 2008

Konspirationsfestivalen är igång

Det märks vilka som styr Malmö. Kommunen har förbjudit de nordiska kungligheterna att komma till hundraårsminnet av trekungamötet i Malmö. Skicka skolbarn på studieresa till Saudiarabien går däremot bra, liksom att bjuda in 20.000 ”vänsteraktivister” (polishatande mobb) inklusive terrororganisationer från Palestina och Colombia. De kallar sig Europeiska social(istisk)a forumet och har fått 2,5 miljoner kronor av den sossestyrda kommunen.

Redan har de hunnit med en "deportationsfri dag" och hindrat Migrationsverkets anställda från att komma in på sin arbetsplats och försökt ta fingeravtryck på dem. Vänsterpartiet har haft "check-points" och stoppat förbipasserande i en "solidaritetsaktion med palestinierna". Demonstrationer mot Nato utlovas, liksom handgripliga aktioner mot vapenindustrin i Malmö samt "spektakulära överraskningar" som att ockupera en gata.

På lördag brakar det loss på allvar, för då ska det demonstreras. Bloggen Systemfel skriver: "Marchen startar i Rosengård och har sin slutpunkt i Pildammsparken. Val av startplats kan nog generera en hel del stenkastare till tåget, vissa invånare i den stadsdelen har viss rutin på denna nya 'kultur' som landet berikats med."Ett genomgående tema är hatet mot Nato, USA och Israel. Möten anordnas där det i ren nazistil fantiseras om judars och frimurares "globala sammansvärjning".

Tillåt mig att tvivla på att det finns en global elit som håller i trådarna i syfte att skapa en världsregering. Det är inte så det fungerar. Pengar är blodet i det internationella systemet. Det finns ingen reglerande makt som är tillräckligt stark att diktera strömmen när alla är kopplade till samma system och reagerar likadant. Ganska så oberoende av inflytelserika "familjer" och banker strävar de globala produktivkrafterna i riktning mot en världsregering. För att uttrycka det en smula marxistiskt. Vartefter den internationella kapitalismen utvecklas dyker nya överstatliga regleringar upp som motvikt.

USAs finansiella och militära styrka är garantin för att det internationella ekonomiska systemet fungerar. Vilket inte är samma sak som en världsomspännande judisk konspiration. Om det kommer att bli en världsregering i framtiden beror på Rysslands och Kinas uppträdande, om de förmår att axla sitt ansvar och samarbeta med USA.

Ett annat socialistiskt tema under konspirationsfestivalen är att beskylla EU för att gå "marknadskrafternas" ärenden. De glömmer att med EUs nya konstitution, Lissabonfördraget, blir "den sociala dimensionen" starkare. LO och den europeiska fackföreningsrörelsen struntar i om EU är en demokrati bara de får igenom sina krav. EU är ett socialistiskt projekt som med hjälp av skatter och avgifter och regleringar sätter den fria marknaden ur spel. EUs konstitution liknar Sovjets. Vänsterns skäll på EU är mest bara läpparnas bekännelse för att få sympatisörer.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Shit Knute, du skriver så bra, jag önskar att jag kunde vara där!

Knute sa...

Tack för "berömmet" Nicklas!

Knute sa...

"I Malmö har någon av clownvänsterns otaliga sekter idag hindrat anställda vid Migrationsverket från att komma in på sin arbetsplats och försökte ta fingeravtryck (!) på de anställda. Man hade proklamerat en "deportationsfri" dag.

I rikskriminalpolisens rapport "Systemhotande brottslighet i Sverige 2004" ges följande definition:

"Det systemhotande inslaget innebär att rättsväsendet och andra myndigheter kontinuerligt utsätts för påfrestningar som på ett mer eller mindre påtagligt sätt försvårar lagföring och myndighetsutövning."

Att hindra en myndighet från att sköta sina åtaganden, att trakassera personalen och göra åverkan på lokalerna just i syfte att de inte ska kunna fullgöra sin myndighetsutövning är ett så tydligt exempel man kan få på otillbörlig systempåverkan. Men eftersom det är skillnad på extremism och extremism i Sverige så blir det bara en gäspning från polisen och en okritisk artikel i Sydsvenskan.

Bryntes betraktelser

B-O Gavne, Vasteras sa...

Apropå demokrati, som tydligen är Ilmar Reepalus adelsmärke, kan konstateras hur han sliter med att Malmö kommun, skall benämnas Malmö "stad", där alltså vi svenska folk, i mycket stor majoritet, har överenskommit, lagskriviet, att våra kommuner Sverige runt skall benämnas just "kommun".

Knute sa...

"För att öka förståelsen för det israeliska folkets situation skall Ung vänster ikväll, torsdag, skjuta hemmabyggda raketer från Rosengård mot Slottsstaden – nej, det där sista var ett skämt."

Sydsvenskan

Anonym sa...

AKTIVISTER ELLER NAZISTRASISTER?

Aktivister eller nazistrasister? Jag citerar litet från diverse nyhetsrapporter på nätet:

”Enligt uppgift från polisen har fyra personer först skadade till sjukhus i samband med kravallerna i Malmö under fredagskvällen. En person har gripit misstänkt för våldsamt upplopp och tre personer för ordningsstörning.”

”Under fredagskvällen och natten mot lördagen har polisen haft mycket att göra i Malmö i samband med demonstrationerna. Styrkorna har bland annat utsatts för stenkastning. Man lyckades även släcka fyra fordon som satts i brand på Kapellgatan innan räddningstjänsten kom till platsen.”

”Demonstranterna kastade flaskor och gatstenar mot polisen och krossade ett flertal stora skyltfönster. Fyra bilar stacks i brand.”

Jag tror, att jag har svaret efter att ha lyssnat på morgonsändningen av Ekot i Sveriges radio idag kl. 08.00. Det rörde sig om GODA AKTIVISTER, dvs. Sjupartialliansens sedvanliga stormtrupper (AFA, Attac, Unga socialister, Lesbiska för fred, Gröna för antivåld osv.). Varför tror jag det? Skäl: Dessa spektakulära händelser i Malmö nämndes över huvud taget INTE i sändningarna.

Om det hade rört sig om t.ex. sverigedemokrater eller nationaldemokrater, skulle upploppen givetvis ha utgjort Sveriges huvudnyhet hela dagen, upprört kommenterade av samtliga jourhavande journalister. Detta skulle, om inte annat, SR:s chefsstrateg Staffan Sonning ha sett till.

Knute sa...

Tack Info! Mycket träffande beskrivning: "Sjupartialliansens sedvanliga stormtrupper (AFA, Attac, Unga socialister, Lesbiska för fred, Gröna för antivåld osv)"

Anonym sa...

De människor som "marknadsför" sina konspirationsteorier, är inom överrepresenterade hos psykologerna med Paranoida vanföreställningar.

Bryd dig INTE om dessa muppar, köp inte deras böcker, det är bara skräp, ruffel & båg alltihopa.

Anonym sa...

Om de kommunistiska "massorna" nu motsatte sig våldsverkarna och vandalerna, hur kommer det sig att de inte stoppar "våldsverkarna"? Kan det vara för att de själva sympatiserar med dem och är mänskliga sköldar för dem?

Och fattar inte dessa hatvänsterns stormtrupper, att den dagen islam tar över i Europa så kommer de att bli huvudet kortare, snabbare än vad både judar och kristna lär bli det, varför? Jo, för att islam hatar bögar, flator, HBTare, ateister, satanister, antiglobalister och andra s.k. radikaler.

Skicka en kommentar