tisdag 12 februari 2008

Folkvandring till Holland och EnglandBild: Jihad i Amsterdam oktober 2007

Det är nästan så jag blir nostalgisk. England och Holland kanske inte var riktigt så idylliska som jag minns, men definitivt mer än nu.

SvD och DN skriver om "islamofobi" i Holland. Fobi är fel uttryck, det är en berättigad rädsla och avsky folk känner för islam.

Filmaren van Gogh mördades på en av Amsterdams gator av en muslimsk extremist. Ayaan Hirsi Ali, den holländska parlamentsledamoten som skrev manus till van Goghs film, var tvungen att fly landet. Amsterdam, Rotterdam, snart London domineras av muslimska invandrare.

Storbritannien: Slarv av tjänstemän som gömt undan lådor med ansökningar ger amnesti till 165 000 asylsökare. När de blivit medborgare kan de röra sig fritt runt i EU.
Hodja, Daily Mail

Nederländerna: Tiotusentals immigranter som vistas olagligt i landet har fått amnesti. Enligt statssekreterarna för social- respektive justitiedepartementen Ahmed Aboutaleb och Nebahat Albayrak kostar amnestin 40 till 50 millioner EURO om året.
Expatica

"Holländska skattebetalare får gräva i fickorna. Men så har den vänsterorienterade regeringen också fått sig en god handfull nya kärnväljare."
Hodja

Om jag tolkar Expatica-artikeln rätt så gäller summan endast de 3000 personer som holländska staten ska sätta in i jobbåtgärder. Alltså ca 150 000 svenska kr person/år i skattefinansierad välfärd. Den totala kostnaden är förmodligen mycket högre. Om man räknar med alla som är sysselsatta med att sysselsätta invandrare.


Läs mer: Svenskarna är offer för självbedrägeri

0 kommentarer:

Skicka en kommentar