söndag 25 juli 2010

Ungdomar i idylliska Eslöv försökte hindra brandmän från att rädda djur

Ungdomar satte eld på buskar och träpallar samtidigt som en storbrand rasade i centrala Eslöv. De rev även ner avspärrningar runt branden som totalförstörde en lagerbyggnad och en djuraffär. Till råga på allt försökte de hindra brandmännen från att rädda djuren. Ingen av de mordbrännande "ungdomarna" greps.
Bara en månad har gått sedan idrottshallen totalförstördes på grund av en brand. Eslöv som tills helt nyligen var en trivsam idyll. Ja, snart finns det inte en enda ort som inte har drabbats.

För ett par år sedan kunde man läsa i tidningen om att socialdemokratiska Eslöv välkomnar invandrare och nog ska skaffa jobb åt dem. Ja, vad säger kommunalrådet Cecilia Lind nu. Om gängen som sprider skräck. Som går runt om nätterna och letar offer de kan råna och misshandla. Polisstationen är numera obemannad, polisen måste köra hela vägen från Lund. Feststämningen försvinner, den som faktiskt Eslöv haft trots sitt rykte att vara Sveriges tråkigaste stad. Slut på den skojiga lösaktiga livsstilen, för nu har det dykt upp en intolerant religion som hatar sånt.

Heltäckande kläder med ett litet titthål för ögonen är ganska vanliga nuförtiden. På Stora torget i Eslöv kan man vara ganska säker på att få syn på några.

En krögare i Eslöv ingrep och räddade livet på en person som höll på att slås ihjäl av ett gäng, men det skulle han inte gjort för enligt Arbetsmiljöverket var misshandeln korrekt. 20 barn i Eslöv sparkade boll med en igelkott. Mannen som anmälde djurplågeriet blev kallad rasist för att han pekat ut vilken invandrargrupp det gällde. Carlsberg Sverige AB fick sina lastbilar i Eslöv vandaliserade med jämna intervall. Det är ju inte halal att syssla med alkoholhaltiga drycker. Och så vidare.

Fördrivningseffekten slår in

5 kommentarer:

Anonym sa...

jaha.Gratulerar då.Men så här är det lite här och var i världen numera?

Knute sa...

"Denna sommar florerar invandrarbrottsligheten. Och tidningarna skiver inget om vilka som gör det i ett försök att dämma upp svenska folkets invandringsfientliga åsikter. Något inte vi bloggare gör. Vi insåg problemet för länge sedan och berättar ständigt sanningen.

I dag handlar det först om Gothia Cup där tre utländska spelare ifrån mellanöstern troligtvis gruppvåldtagit en svensk 15 årig flicka. Det har även förekommit en irakisk mobb på 200 personer mot svenska IFK Göteborg. Även flera andra invandrarrelaterade incidenter har inträffat."

http://www.mohammadcartoons.org/2010/07/kanske-dags-att-skapa-svenska-valdsamma.html

Knute sa...

Medan städer brinner runtom i Sverige åker Stureplanspolitikerna på Almedalsvecka och tågar med strutsplymer i Prajd-parader. Ett samhälle i förfall.

Knute sa...

I Danmark ville vi formentlig anvende ordet “terror” om denne weekend i Sverige, men det er naturligvis et tys-ord her 7 uger inden valget.

http://snaphanen.dk/2010/07/25/omfattende-pyromanterror-i-esl%C3%B8v/

Knute sa...

En delförklaring till "ungdomarnas" framfart:

När en pojke är 7 år i Saudiarabien har han rätt att bestämma över sin mor! En "kultur" som fastnat i ett pre-pubertalt stadium, ungefär som "Flugornas herre" av Golding.

Skicka en kommentar