fredag 23 juli 2010

Näste man att hamna på listan borde vara Osama bin Ladin

I Polen gillar man inte nazistiska och kommunistiska symboler, t ex t-shirts med bilder av Che Guevara - en bankrånare, en kallblodig mördare, en som med förtjusning torterade människor, en djävulsk sociopatisk individ som var Castros hjälpreda och symbol för socialismen.

Även om han inte är lika snygg på bild borde näste man att hamna på listan vara Osama bin Laden, som likt Che Guevara fått ideer från Frantz Fanons bok Jordens fördömda från 1961, ideer som har impregnerat Mellanöstern. Många av ledarna av den shiitiska revolutionen i Iran som förde Ayatollah Khomeini till makten år 1979 hade studerat Fanons variant av marxism.

Av ideologiska skäl är socialister/socialdemokrater i Västvärlden oförmögna att dra lärdom av historien och det hemska öde som drabbade deras kamrater i Iran som hjälpte Khomeini till makten. Inte minst i Sverige svärmas det för Che Guevara och Osama bin Laden. Fascislamarxister, bruna och röda fascister i allians med Muslimska Brödraskapet och al-Qaida & Co. Vilket elände. Vänstern som nyttiga idioter i Osamas nya International: bli muslimer eller dö.

"Terroristnoja" är en typisk stalinistisk bortförklaring

0 kommentarer:

Skicka en kommentar