lördag 3 juli 2010

Den totala medietystnaden

TV och tidningar är hopplöst förlorade till vänstern. De som drabbas av islams mindre trevliga sidor får inte en syl i vädret, ingen hjälp är att vänta från vänsterns Sahlin, Ohly & Wetterstrand.

Förblindade av sitt amerikahat var det lätt för vänstern att anamma den från den islamiska världen invandrade antisemitismen. Amerikahatet förklarar en del av detta, eftersom Israel och USA har räknats som bundsförvanter, åtminstone tills Obama kom till makten.

Skyll inte Israel för allt elände i Mellanöstern. Hamas rånade bank, Hamas vandaliserade FN:s sommarläger för barn osv, det är bara att konstatera att om Israel går under går vi alla under.

Anmälningar om hatbrott med antisemitiska motiv har ökat i storstäderna, främst i Skåne län. Vad annat är att vänta med tanke på nyhetsbyråernas osakliga och fientliga rapportering om Israel i kombination med Koranens hets mot judar samt invandringen från muslimska länder.

Kristdemokraternas Göran Hägglund skiljer sig en smula från de andra riksdagspartiernas ledare. I en TV-debatt med Mona Sahlin om vilka som låg bakom angreppen på judar i Malmö vågade han, trots hennes försök att psyka honom, ta ordet muslimer i sin mun. Han hutade också åt vänsterpartiets Lars Ohly när denne förirrade sig in i spekulationer om Lars Vilks motiv till att teckna Muhammed som hund. Lars Ohlys högsta prioritet verkar vara att ta hit fler sådana som försökte bränna ner Lars Vilks hem.

Men så är det ju det här med Kristdemokraternas alltför generösa invandringspolitik... de har missuppfattat Jesus liknelse om den barmhärtige samariten, den handlar inte om att ta emot all världens fattiga och förföljda på skattebetalarnas bekostnad...

läs vidare >>
dn dn dn svd svd svd ex ab gp gp smp hd sds sds sds sds svd svt d sds

4 kommentarer:

dark & green sa...

Här är ett länktips till dig...

http://bit.ly/a64VpF

Knute sa...

Angående ovanstående kommentar, läs Svar på tal till Magnus Betnérs lögner, förtal och smutskastning av SD

http://otackarvarldenslon.blogspot.com/2010/04/svar-pa-tal-till-magnus-betners-logner.html

Ingvar sa...

Eftersom alla våra 8 partiledare i vårat riksdagshus! För och har en sådan korrekt invandringspolitik, så är risken mycket stor att alla vi svenskar, som har en kristen uppfostrann och bakgrund, i framtiden måste försvara sig med vapen, bliva en realitet, om de inte vill lära sig åt, vilket håll Mekka ligger. ( Exp Malmö idag. )
Våran statsminister f.d Tage Erlander, ( s ) varnade skarpt för denna katastrof, redan 1969 i TV, som kommer att drabba det svenska folket, om vi släpper in folk från Mellanöstern och Afrika, med deras religion och höga nativitet, så ligger dessa snart i majoritet.
Detta är ett hot mot oss svenskar i vårat egna land "Sverige" Eller hur???

Ingvar sa...

Jag tackar CANUTE OCEAN, för denna krönika den var ju "Sverige-vänlig", och mänsklig för våran kristna kultur, som Angar lärde oss den då Birka var Nordens huvudstad för drygt 1000 år sedan!

Skicka en kommentar