lördag 24 juli 2010

Prästerskapet presenterar sin nya religionsblandning

Fyra S-märkta höga företrädare för kristenheten i Sverige skriver i DN att vi ska tolerera islam. "I en integrationsprocess behöver olika kulturer brytas mot varandra så att samhället kan utveckla en gemensam högre kultur."

Aha, är det en sammansmältning av kristendom och islam som föresvävar dem? Två invandrare kommenterar:

"De har ingen aning om vad islam är, de är okunniga och fyllda av fördomar och låter sig utnyttjas i politiska syften. Den politik de förespråkar leder i slutänden till att kristendomen och den svenska kulturen elimineras."

Bland annat kräver "dessa underliga karaktärer som kallar sig kristna" att halalslakt ska tillåtas i Sverige, en vidrig slaktmetod utan bedövning där kon eller fåret vid fullt medvetande får halsen avskuren.

"Är vi beredda att älska juden och muslimen?" frågar de, och och tar med judarna som 'mänskliga sköldar' för att artikeln inte ska framstå som alltför islamisk.

Men är muslimen beredd att älska juden? Samtidigt kan man läsa om ett attentat mot synagogan i Malmö. Det bor bara 17000 judar i Sverige, och de har gjort stora insatser för vårt samhälle. Men nu är de hotade av den importerade antisemitismen från Mellanöstern. Jesus var jude, glöm inte det, och glöm inte heller att också kristna förföljs av fanatiska muhammedaner.

läs mer: Islam är inte en Abrahamitisk religion
sds svd svd dn dn dn dn

4 kommentarer:

Johan sa...

Svenska Kyrkan har sålt sin själ till satan själv dvs Islam.

Johnny sa...

Det är bara för beklämmande att läsa hur kyrkan fjäskar för islam och deras perversa slakterimetoder. Vi uppmanas också att vara toleranta mot intoleransen, när vi bör agera precis tvärtom för att markera mot islamfascismen.

Anonym sa...

Visst har svenska kyrkans företrädare sålt sig till islam. Man har vädrat morgonluft för också den kristna tron efter all mansspillan i kyrkorna, men blundar för verkligheten att är man inte en rättrogen muslim (islamist) så har man lika lite som agnostiker, ex-muslimer eller andra religionsutövare någon rätt att existera! Årligen har Sv kyrkan ett avtapp om ca 2.500 personer. Visserligen står fortfarande ca 70% kvar som medlemmar i Sv kyrkan, men de flesta av ren lättja eller obekymrade om att det finns en skattelättnad om ca 2.000-2.500 kr/år för de flesta att hämta hem...

ISLAMISERINGEN AV SVERIGE SKALL STOPPAS!

Knute sa...

Ur saudiarabiska skolböcker:

"The apes are Jews, the people of the Sabbath; while the swine are the Christians, the infidels of the communion of Jesus."

"It is forbidden for a Muslim to be a loyal friend to someone who does not believe in God and His Prophet, or someone who fights the religion of Islam."

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/05/19/AR2006051901769_pf.html

Skicka en kommentar