onsdag 14 juli 2010

Apropå erövringen av Konstantinopel

Turken på yoghurtburken visade sig vara grek och får därför två miljoner kronor av mejeriföretaget i Jönköping. Förståeligt att han blev sur och krävde skadestånd, han känner väl till historien.

Den 29 maj 1453 erövrade islam Konstantinopel från de kristna. Kyrkor förvandlades till moskéer och staden döptes om till Istanbul. Islams största seger någonsin.

Efter Konstantinopel erövrades Grekland. Jean M skriver:

"En muslimsk präst, Yunis-Al-Astal, predikar att Rom står på tur. Yunis kanske är lite väl optimistisk, men vi i väst gör allt för att förverkliga hans dröm.

Det fanns femtekolonnare när Konstantinopel föll, liksom i den franska regeringen när de tyska trupperna vällde in i Frankrike försommaren 1940.

Vår tids femtekolonnare bistår islamisterna i förverkligandet av deras dröm. Dessa är de politiker och myndighetspersoner som förbjuder oss yttrandefrihet och öppnar Europas gränser för erövringen."

Bild: grekisk upprorsfana mot Turkiet... läs mer här >>

ab ex ex ex sds dn

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du är en liten FASCIST som röstar på SD men Islam kommer vinna :)

Knute sa...

Anonym, känner du till islamisternas historia. Hur de lierade sig med nazisterna under andra världskriget? Stormuftins samarbete med Hitler, hur Mein Kampf blev en bestseller i Mellanöstern och så vidare.

Det händer igen i dessa dagar: nynazister, de som vill återskapa det Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet, har bildat ett team med tyska muslimer för att att ventilera sina kollektiva fobier mot judar.

http://vladtepesblog.com/?p=24036

Så beskyllningar för att vara "fascist" kanske återfaller på dig själv?

Knute sa...

"Det finns brott som är värre än att köpa sex. Att förråda sitt land till exempel. Det har både borgerliga och socialdemokratiska regeringar med full kraft ägnat sig åt de senaste 40 åren. Det finns många både nuvarande och före detta ministrar som har mycket goda skäl att brista i gråt över vad de har gjort och gör mot sitt land och dess befolkning genom att bedriva en grotesk och urskiljningslös massinvandringspolitik.

Om detta var inget av de sju riksdagspartierna berett att tala i Almedalen. The show must go on. Until it ends. Det är inte bara, eller ens främst Sven Otto Littorin som har anledning att gråta. Fler ministrar borde hulka högt i kör. Gråt är befriande."

http://snaphanen.dk/2010/07/11/s%C3%B8ndagskronik-fler-ministrar-borde-grata/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Gör som många andra bloggar och häng ut anonym med IP och hela rubbet. Det brukar få dem att slinka iväg med svansen mellan benen. :)

Knute sa...

England: muslimer körde ihjäl moskédemonstrant

http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/07/people-are-walking-past-covered-in.html

Knute sa...

2 documents on the Nazi roots of the ‘Palestinian’ movement.

http://vladtepesblog.com/?p=24128

Kalle sa...

Tyvär har du alldeles rätt vad gäller nynazister och islamister. Det har ännu inte bara uppmärksammats i media. Men tids nog lär vi alla få lida av deras fobier. Historien upprepar sig alltid men under olika namn.

Skicka en kommentar