onsdag 7 juli 2010

Flottbas Gaza

”Minareterna är våra bajonetter, de troende våra soldater.” Sagt av Turkiets statschef Erdogan.

Drömmer Erdogan om ett nytt Osmanskt rike? Har Iran bländat honom med löften om stöd? "Ship to Gaza" hade Erdogan som avsändare, nu har ännu ett fartyg på väg mot Gaza stoppats av israelerna, denna gång på diplomatisk väg. Det utgick från Grekland och var finansierat av Libyens ledare Muammar Gaddafi, samt, hör och häpna, av Barack Hussein Obama!

Även det antisemitiskt anfrätta norska LO vill skicka båt till Gaza. Liksom i Sverige rapporterar de norska medierna negativa saker om Israel medan de fördunklar eller utelämnar palestinska självmordsattacker och deklarationer om folkmord på judarna.

Islamisternas plan är att genom att bryta Israels blockad skaffa sig en flottbas i Gaza för framtida angrepp mot Europa. Det lär inte dröja länge innan långdistansraketerna avfyras från Iran samt de 2000 raketer i Libanon och Syrien som siktar på israeliska mål.

Araber har det bättre under israeliskt styre, så det finns ingen anledning till bojkott av Israel. Det tror du inte på? Så läs detta:

Före 1967 fanns det inga universitet på Västbanken. Efter att området blev erövrat av Israel har 7 universitet upprättats. Under jordanskt styre behandlades de så kallade palestinierna som lösdrivande hundar. Under israeliskt styre kan 92,4% läsa, jämfört med rika Saudiarabiens 78.8%.

Israel har mindre än en tusendel av jordens befolkning men har fler hi-tech-företag än något annat land i världen utom USA. En bojkott skulle innebära att datorer, flygsäkerhet och sjukhus skulle fungera sämre...

läs vidare >>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar