lördag 24 juli 2010

En tolk för verklighetens folk

Från bloggen Verklighetens folk:

"Både Kristdemokraterna och RFSL använder begreppet 'Verklighetens folk' i sina kampanjer. Nu har KD varumärkeskyddat frasen på Patent- och registreringsverket. Jag hoppas att vi här på bloggen kan behålla namnet. Med viss underdrift kan sägas att vi är mycket mer lojala mot KD än mot RFSL, den senare en aggressiv sexorganisation som varken har någon förankring i verkligheten eller hos folket."

Människors sexualitet är deras ensak, så varför politisera och försöka göra pojkar till flickor och omvänt, som RFSL sysslar med. Det är som när man blir stoppad av Greenpeace på gatan och ombedd att skriva under en protest mot den "farliga" koldioxiden. Även om man tycker att homosexualitet inte ska diskrimineras, respektive att miljön ska värnas, vill man inte dras med i något som kan misstänkas ha en dold agenda.

För RFSL och liknande organisationer är det förstås totalt ointressant att skräckslagna 12-13-åringar skickas från Sverige för att bli bortgifta. Det vore ju "rasistiskt" att kritisera islam. Nej "polyamorösa äktenskap" dvs polygami står i stället på programmet, så hur långt är steget till att legitimera pedofili?

Läs också: Islamistisk offensiv i svensk TV

2 kommentarer:

Ingvar sa...

Jag är rädd för den islamiska religionen, Som absolut inte passar in här i vår Nordiska kultur, som vi haft här uppe.
Det var ju Ansgar Nordens apostel, som år 832 luffade upp till Birka, för att kristna hedningarna här uppe i Norden, 300 år tog det.
Men nu försöker alla 8 partiledare att tvinga på oss, den islamiska releligionen istället!
Genom sin evinnerliga flyktingspolitik. Obs, att eftersom, vi har fri religion här i Sverige, så utgör detta en stor fara i framtidens Sverige. Då dessa flyktingar får lov att komma in, utan omskolning till våran Nordiska kultur. Eller hur???

Ingvar sa...

Jag är ganska så befaren, och är rädd både för alliansen, som av de
rödgrönda. Eftersom de inte har en minsta erfarenhet, av hur det blir
med vårat gamla trygga Sverige, i framtiden?
Då bägge två dessa block har gått sammans och instalerat sig, i samma
tunna där de kämpar för att våran Nordiskt kristna kultur, skall
övergå till den islamiska religionen istället. Eller hur?
Mona har i TV sagt att flera moskéer bör byggas i Sverige.
Fredrik vill att den barbariska halal-slakten, skall bli laglig.

Skicka en kommentar