söndag 25 juli 2010

På tal om Nordkorea: har svenskarna blivit galna?

Titta på denna nattliga satellitbild och jämför det kapitalistiska energislösande Sydkorea med det kommunistiska energisparande Nordkorea.

"Efter att ha läst "folkets" inlägg i Afroblaskan (inemot 400 st inlägg!) ang att NordKorea hotar omvärlden med kärnvapen så är frågan "Är svenska folket galna" inte längre en fråga utan ett klart konstaterande.

Nog för att jag trodde att USA-hatet var tämligen utbrett i sossesverige men att det det nått såna nivåer som visades där, DET visste jag inte.

Ingen ful handling av något slag var för liten för att inte kunna skyllas på USA.
Alla inlägg var karbonkopior av åsikterna i de allra mest Israel- och USA-hatande Aftonblaskekolumnisterna och de värsta konspirationsteorierna på nätet.
Talesättet är nog så sant: "Världen är full av korkade individer - tack vare Internet har dessa nu fått det ännu lättare att visa det för omvärlden.."

En kommentar av Arlav. Läs vidare: Valet kommer att visa om svenskarna har blivit galna

1 kommentarer:

Naivtive sa...

Vi är rätt många som har blivit bannade för tid och evighet på diverse gammelblaskor. Man slutar slösa energi genom att skapa nya alias stup i kvarten. Det blir därmed lite ensidiga synpunkter men det är ju så de vill ha det de döende dinosaurierna. Låt de vila i frid.

Skicka en kommentar