tisdag 6 juli 2010

Ohly kastar sten i glashus

Regeringen för en kvinnofientlig politik, påstår Vänsterpartiets ledare Lars Ohly. Han blundar för det invandrade kvinnoförtrycket. Vänsterns gut-menschen kan i sitt kulturella självhat bara inte släppa synen på sin favorit-minoritet som offer för kapitalism och imperialism. Skillnaden mot förr är bara att Marx har bytts ut mot Muhammed. Men McDonald's är fortfarande fiendesymbolen, trots att allt kött de serverar numera är halalslaktat.

Lars Ohly vill att staten Israel ska upphöra att existera: "Vi kan inte ha en skurkstat som ostraffat får bryta mot internationella överenskommelser." Han verkar hålla med islamisterna som vill göra färdigt Hitlers jobb.

Fortsatt stängda Stasi-arkiv med Ohly som utrikesminister

1 kommentarer:

Knute sa...

"Varje riksdagsparti har en biståndsorganisation knuten till sig som årligen får ett mandatbaserat stöd från Sida för att bedriva utvecklingssamarbete. Detta partianknutna bistånd uppgår till 75(!!!) miljoner kronor årligen.

Nu visar det sig att Vänsterpartiet under åren 2005-2009, med hjälp av biståndsanslag, stöttat auktoritära och totalitära regimer med miljontals kronor. Dom har delat ut miljontals kronor av skattebetalarnas pengar till sina marxist-polare runt om i världen.

Det torde inte förvåna NÅGON att vänstern hellre stöttar terroristerna i Hamas än Israel, som kämpar för sin överlevnad. Pakten mellan dom röda svinen och islamisterna måste krossas och oskadliggöras, annars kan den komma att utgöra ett framtida hot för Sveriges överlevnad. Kommunistsvinen kanske rentav kommer att försöka sig på en statskupp med islamisternas stöd i ryggen någon gång i framtiden. Dessa röda jävlar är inte att lita på."

http://mikaaalto.blogspot.com/2010/07/vansterpartiet-stottar-diktaturer.html

Skicka en kommentar