torsdag 17 januari 2008

Wallström glömde freden i Europa

Något som inte nämndes i EU-kommissarie Wallströms artikel i SvD om fred i Europa:

EU-parlamentet har utnämnt 2008 till ‘året för interkulturell dialog’, och därför hade de tidigare i veckan inbjudit Stormuftin av Syrien, Ahmad Bader Hassoun att tala i parlamentet.

Naturligtvis kunde han inte låta bli propagera för sin "heliga" sak. Bland annat hotade han Holland med våld:

"Skulle det bli upplopp, blodsutgjutelse och våld efter visningen av PVV-ledaren Geert Wilders Koran-film, då är Wilders ansvarig.

Om Wilders river sönder eller bränner en Koran i sin film betyder detta helt enkelt att han sporrar till krig och blodsutgjutelse. Och han kommer att vara ansvarig. Det är det holländska folkets ansvar att stoppa Wilders.

En liten bit av information kan starta ett krig. Om en människa dör på grund av information som du har gjort offentlig kommer hans död vara på ditt samvete."
Hur reagerar du när du läser detta? Tänker du, stoppa den där Wilders koranfilm? Eller tänker du som jag, att Stormuftin hotar Holland och uppmanar muslimerna där till uppror? Vad hade han för övrigt i Europaparlamentet att göra, han är ju inte statsöverhuvud. Han borde inte ha fått lov att tala.

Europaparlamentet måste ta avstånd från stormuftins klara godkännande av islamiskt våld i Holland. Räckte det inte med mordet på Van Gogh?

Oroväckande nyheter från Nederländerna.
LÄS VIDARE >>
.