onsdag 30 januari 2008

Kultureliten stöder ytterlighetsvänstern

Den svensk-iranska vänstertidskriften Mana får pengar från det statliga Kulturrådet, trots att det avslöjats att den sprider hat mot judar och Israel. HD

Mats Skogkär i
Sydsvenskan avslöjar: "De 275 000 kronor Mana till sist beviljades av Kulturrådet är nu inte de enda skattemedel som letar sig in på tidskriftens bankkonto.

Utgivningen säkras dessutom med bland annat 252 000 kronor i lönebidrag från Ams och 150 000 kronor från Forum Syd, en paraplyorganisation i biståndssvängen, som i sin tur till 98 procent lever på bidrag från Sida och andra myndigheter."

En av ledamöterna i Kulturrådet som ville stoppa bidraget heter Johan Staël von Holstein, vilket inte är populärt i vissa kretsar
.

Denne man har en tendens att göra sig ovän med alla. Sossar och kommunister gillar han inte. Radio Islam gillar han inte därför att de hängt ut honom för hans samröre med judar. Tyvärr gillar han inte heller Sverigedemokraterna, vilket måste bero på okunskap. Det är det enda politiska parti som på allvar vill hejda islamiseringen av Sverige. Men det kanske inte är en viktig fråga för honom? När han kritiserar tidsskriften Mana för antisemitism, är det bara läpparnas bekännelse?

Läs mer här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag heter mustafa el hadib och anser att speciellt judiska maktorganisationer förtjänar förakt då de sysslar med omskärelse mot bebisbarn.alla vi menniskor har universella intressen och nöjen och önskemål om ett behagligt liv och att påhittade kulturer och religioner skiljer på folk är ren o skär nazism från den mäktige judens sida.judarna vill aldrig inse att kvinnlig omskärelse till stor del existerar pga att manlig tillåts existera! judarna vegrar inse detta och ta ansvar.istället propagerar judar för denna mänsklighetens barbariska sed.som sagt jag är invandrad sen 15 år och är väldigt konservativ i sexfrågor tycker tex abort e hemskt o homosexualitet är ytterst snuskigt.jag anser att politikerna först o främst ska bekämpa förtryck o våld innan de kämpar för minoritetsgruppers rätt till sexuell utlevelse såsom homosexuella lesbiska mm.

Anonym sa...

@Mustafa el hadib.

Du lyder som en der trænger til hjælp!

Skicka en kommentar