onsdag 9 januari 2008

No Girlfriend of Mine

Hillary Clinton vann det senaste primärvalet, tack vare kvinnorna. Hon var tårögd i TV kvällen innan, det gjorde susen. Glömda är alla hennes "Toblerone-skandaler". Men hon är inte alls så god som hon vill verka, hon är ganska iskall.

Man viftar inte bort någon som skriver en bästsäljare med titeln "It takes a village to raise a child", och sedan skänker vinsten på en miljon dollar till välgörenhet, skriver DN. Tja, det kan också vara ren och skär beräkning, av följande historia att döma, också från
DN:

Under tiden som rikets första dam i Vita huset hade katten "Socks" en framträdande plats och Hillary var inte sen att påpeka att den svartvita katten med sin leksaksmus var den som gjorde Vita huset "till ett riktigt hem". Den dåvarande presidenthustrun skrev till och med en barnbok om "Socks".

Men i en artikel i Atlantic Magazine avslöjas att "Socks" dagar var räknade i samma ögonblick som Hillary lämnade Vita huset. Istället för att följa med Clintons till deras nya liv dumpades katten, liksom hunden "Buddy" som rusade ut på en gata och blev överkörd.

LÄS VIDARE >>