måndag 14 januari 2008

Sextioåttornas 40-årsjubileum

I år kan Guillou och de övriga "sextioåttorna" fira 40-årsjubileum! Och fortfarande jobbar de ihärdigt på att rätta till historiens misstag att låta oss leva i ett fritt och demokratiskt land. Skillnaden mot för fyrtio år sedan är bara att de bytt ut Marx mot en annan figur på M. De resonerar som förre ministern Orback: "Och så ska vi vara snälla mot muslimerna för då blir dom snälla mot oss när dom tar över."

Ur
Expressens ledare 2006-02-08: "Problemet med Jan Guillous omdömen om vad som är rasism är hans dubbla agendor... rapporterna om ökande attentat mot judiska personer och egendom är bara ett listigt sätt att bortförklara israelisk ockupationspolitik..."

Genom att blunda för islamisternas terror och hat låter sig Guillou och vänstern och många fler utnyttjas. Till exempel Statens kulturråd som ger pengar till
Mana, en tidsskrift som "innehåller en uppskruvad retorik och glider mellan Israelkritik och antisemitism". Göteborgs stadsteater kommer att utnyttjas till pro-palestinsk propaganda hela våren i något som kallas "Heta samtal", för skattepengar. Och så vidare.

LÄS VIDARE >>