söndag 22 april 2012

STASI i SverigeI mars inledde LO ett jättelikt projekt som går ut på att utbilda 150 000 av sina medlemmar i att övervaka misstänkta rasister på jobbet.

Enligt den vänsterkritiska tidskriften DSM hade Stasi när man var som störst en agent per 63 invånare. Med sina 150 000 angivare i en befolkning på 9,45 miljoner når LO upp till exakt samma nivå.

2 kommentarer:

Knute sa...

Hele bullshitsnakken om LO’s “värdegrund” dækker som enhver allerede har gættet, selvfølgelig over at svenske socialdemokrater fik dårlige nerver da de så valgresultatet i 2010, og så at SD i nogle fagforbund havde en betydelig tilslutning blandt de menige medlemmer. LO ved også udmærket, hvor socialdemokratiske medlemmer er sevet hen i andre europæiske lande.

Ergo griber de til det eneste middel en svensk socialdemokrat kender, pædagogik, alternativt centralt styret propaganda og indoktrinering. Det bliver som at pisse i bukserne for at holde varmen, og det eneste de kommer til at opnå er at bidrage til det betydelige hykleri, som den offentlige svenske samtale allerede er lammet af:

Ingen svensk arbejder vil fremover sige et ord om indvandringen offentligt, og vil da slet ikke erklære sig som Sverigedemokrat – selvom han er det. Hans eget A-kassekontingent vil gå til at betale disse politiserende farisæere, der oven i købet har den frækhed at kalde sig demokrater. Det er ikke beskidte tricks i politik, man overraskes af, det er den selvfølgeligehed der omgiver dem i Sverige. – Hvor dumme er svenske arbejdere? Det ved vi ikke med sikkerhed, men vi ved cirka hvor dumme, LO mener de er.

http://snaphanen.dk/2012/04/23/svensk-lo-udanner-150-000-antiracister/

Knute sa...

Palme tog över Jesus roll 1968 och LO tog över kyrkans roll samtidigt

Svensk åsiktspolis ropar "vargen kommer" vid åsynen av en schäferhund

Skicka en kommentar