fredag 20 april 2012

Fem mænd fra den yderste venstrefløj

... er nu blevet tiltalt at have planlagt eller deltaget i en række brandattentater rundt omkring i København, der bl.a. er gået ud over Politiskolen, Rigspolitiet, PET, Den Græske Ambassade samt pengeinstitutter.

De fem mænd deltog ifølge tiltalen på kryds og tværs i brandene, og det er anklagemyndighedens opfattelse, at de alle havde forsæt til at "skræmme en befolkning i alvorlig grad" samt at destabilisere eller ødelægge landets grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske eller samfundsmæssige strukturer.

Derfor har justitsminister Morten Bødskov (S) accepteret, at anklagemyndigheden rejser tiltale efter den alvorlige terrorparagraf mod de venstreorienterede unge.

Politiet har tidligere betegnet dem som en decideret terrorcelle, og sagen er blevet kaldt den alvorligste sag om politisk kriminalitet siden Blekingegadebanden.

Skjoldungen:

Journalistisk Venstreparti ny-iscenesatte et af professor Tribinis bedste forsvindingsnumre. Fire af kystbane-borgerskabets poder blev anbragt på samtlige forsider fordi de agtede at sprænge alt fra børnehaver over Politiet til Den Kgl. Livgarde i luften.

Indtil man fandt ud af, at de fire poder tilhørte Einhetzliztens Sturm-Abteilung. Så forsvandt omtalen som dug for solen og blev dermed den kortest levende nyhed i pressens historie.


1 kommentarer:

Knute sa...

Når EDL ved et lovligt anmeldt arrangement demonstrerer mod sharia og Islam kalder medierne dem for ‘højreekstremister’, men når revolutionære venstreorienterede ved natlige aktioner angriber staten med bomber, betegnes de ikke som venstreekstremister, men pakkes ind i hvide løgne og eufemismer.

http://www.uriasposten.net/archives/36288

Skicka en kommentar