söndag 8 april 2012

Real Madrid gør knæfald for islam

Real Madrid - "Kgl. Madrid" - er som alle ved navnet på en verdenskendt spansk fodboldsklub, men nu trækkes det ærefulde navn i i smudsen, eftersom de gør knæfald for islam. Mon det hænger sammen med, at sportschefen Zinèdine (se foto) er muslim?

Pi-news fortæller, at de er i gang med at bygge en kæmpe luxus fantasiverden med navnet "Real Madrid Resort Island" for en milliard US-dollars i de Forenede Arabiske Emirater.

Det skal vel blive til et stadion med udsigt til havet, 5-stjernede hoteller. morskabspark, foreningsmuseum, træningscenter og meget andet.

Det afgørende punkt: Real Madrid fører traditionen et kors i sit logo. Det vil de nu stryge på fodboldstrøjen. Det kunde jo forstyrre muslimer i de Forenede arabiske Emirater. Islam er ikke tolerant over for andre religioner.

Fodboldsklubben "Real Madrid"s styrke og kraft er altså - når det kommer til stykket - intet værd!.

Tøsedrenge!

Tidligere har vi hørt, at en islamisk (tyrkisk) fodboldklub krævede Schweizes græske kors fjernet fra en schweizisk fodboldsklubs trøjer. Der synes ikke at være nogen grænse for de fremmedes uforskammethed over for deres opofrende værtsfolk. Smid dem ud!

Man har fjernet det schweiziske nationalitetsmærke, det græske kors fra trøjerne og sat noget krims-krams i stedet, som ingen kan læse på afstand. Er det måske arabisk?

Derimod spiller tyrkerne videre med den muslimske halvmåne på deres trøjer. Vore ledere kapitulerer simpelthen på alle niveauer for den aggressive islam og medløbende egocentriske EU-politikere.

Også FC Barcelona fjerner kors i logo for at appellere til muslimer i Europa og Mellemøsten:

"FC Barcelona recently signed a five-year €150 million ($200 million) shirt sponsorship deal with the Doha-based Qatar Foundation, a so-called charitable trust that has been accused by the Spanish newspaper El Mundo of providing funding to the extremist cleric Yusuf al-Qaradawi, an advocate of terrorism, wife beating and murderous anti-Semitism. The agreement permits the Qatar Foundation to place its logo on FC Barcelona’s official team shirt."

FC Barcelona, med og uden ‘Cruz de San Jorge’

- - - - - - - - - - - -

Läs också: Oljemonarkin utesluts från Olympiaden?