söndag 1 april 2012

En køn historie (handler altså om køn)‏

Svensk TV viste fornylig klip fra et legetøjskatalog, som gik ind for de sidste nye psykodeliske ideer: drenge skal være piger og piger skal være drenge. Det er den nye galskab, der påtvinges forældre. Lad dog børn være børn og lege med det de SELV vil. Det gør man ikke på den her måde. Reklamebrochuren dækker drengens ansigt med en spiderman-maske for at få ham til at optræde med en fjantet lysrød dukkevogn.Var det hans egen fri vilje? Hvad udsætter experimenterende psykologer og pædagoger de børn for, som er overladt i deres varetægt? To fjantede pigebørn, som åbenbart stod bag legetøjskatalogets psykopatiske idè, glædede sig på TV over resultatet. Selvfølgelig må og kan drenge lege med dukker, men det er perverst at påtvinge dem det. Lad dem vælge selv.

Hvem står bag perversiteterne?
Sverige har to magtfulde sex-foreninger:
RFSU, Riksförbundet för sexuell upplysning, som er Sveriges dominerende kondomsælger. Der er penge i sex, og kondomer giver ”frihed”, siger de.

RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande, fik foden indenfor i regeringen og opnåede – trods årelang modstand – obsevatørstatus i FN 2007. Dermed kan RFSL som ”experter” påvirke beslutninger i menneskerettigheds- og sundhedsspörgsmål i FN angående homosexualitet, bisexualitet og ”transpersoner” (tilsammen kaldet HBT).
De viser fotos af ”homosexuelle småbørn”, går ind for at lære småbørn sexlege og for bevidst at gøre drenge til piger – og omvendt.

3 kommentarer:

gäster sa...

Ansökan till Vetenskapsrådet

Ansökt belopp: Hela statskassan. Jag vill gärna rasera ekonomin och därigenom åstadkomma en fullständig samhällskollaps så att jordmånen och mottagligheten för genusprojektet blir optimal.

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2012/04/01/har-nagon-kapat-min-blogg/

Anonym sa...

Vem tvingar vem att göra vad? Varför är det "perverst" när pojkar leker med dockor, men inte när flickor gör det?
Det är bara en leksakskatalog, att pojkmodellen poserar med dockvagnen ska bara visa att det är ok för pojkar att leka med dockor, inte att dom måste det.

Knute sa...

Naturligtvis kan pojkar leka med dockor, det beror väl på deras ålder. Påtvingad genuspedagogik på dagis är tveksamt, men att ge en liten pojke en trasdocka som sällskap i sängen är bara naturligt.

Skicka en kommentar